gmagrinya
44 1 14

航迹点数 1529

上传日期 2016年11月9日

-
-
1,975 m
977 m
0
15
29
58.1 km

浏览次数: 1544次 , 下载次数: 27次

邻近 Andorra la Vella, Andorra la Vella (Andorra)

La ruta esta formada per 58,1 km que fan la volta a Andorra, mostrant la seva vesant més paisatgística, patrimonial i natural del país. Aquesta conte museus, esglésies i vistes panoràmiques per totes les valls del principat i on constantment ens acompanya la natura.
Però també hi podem trobar el confort de la ciutat, el frenesí de les compres i petits llocs on reposar uns instants.

View more external

Sacred architecture

Esglesia de Sant Esteve

Sant Esteve esta situada al nucli d'Andorra la Vella, entre el Comú de la parròquia i la Casa de la Vall. es una construcció remodelada i ampliada però que segueix conservant l'absis i la nau originals.
博物馆

Casa de la Vall

La Casa de la Vall es l'antiga seu del Consell General, del tribunal de corts i del centre de detenció d'Andorra. Fou construïda per la família Busquets l'any 1580 com a residencia familiar i adquirida pel consell l'any 1702, qui li va donar us ordinari fins l'any 2011. actualment s'hi fan sessions extraordinàries, com per exemple pel dia de la Constitució. Al voltant dels anys 60 s'hi va fer una remodelació on es va incloure el primer tribunal de ajusticia (el Tribunal de Corts, en us fins l'any 2000) i el primer centre de detenció ("centre penitenciari" en us fins l'any 2005) d'Andorra. Actualment és un museu gratuït que ofereix visites guiades en 4 idiomes cada 30 min. Per a més informació: http://www.casadelavall.ad/es/visites
Building of interest

Nou Consell General

El Nou Consell General es la nova seu del parlament d'Andorra. S'usa des de l'any 2011, i es va construir per a poder abastir en un possible futur fins a 42 consellers (parlamentaris).
Sacred architecture

Esglesia de Santa Coloma

L'església de Santa Coloma és d'estil preromànic, una de les més antigues i l'única amb el campanar rodó d'Andorra. Es troba al poble de Santa Coloma, Andorra la vella. Durant l'estiu pot ser visitada gratuïtament cada dia de 10h a 14h i de 15h a 19h.
Building of interest

Església de Sant Corneli i Sant Cebrià d'Ordino

博物馆

Casa-Museu d'Areny Plandolit

La Casa -Museu d'Areny- Plandolit, va ser constuida l'any 1633, tot i que s'hi troba una petita construcció anterior, de 1613, per la família Areny. Fou ampliada en diferents ocasions, la més important va ser la de l'any 1849. Amb una capella i la biblioteca, la qual es una de les més importants del Pirineu, amb una col·lecció de més de 25.000 documents. La casa fou habitada fins l'any 1953 per la pròpia família, alternant 1era residencia i 2na residencia d'estiu. La família Areny-Plandolit era una família benestant que des de 1750 aproximadament, poseient un titol nobiliari provinent d'Espanya Actualment és un museu que pertany al Govern d'Andorra.
Building of interest

Auditori Nacional d'Andorra

L'Auditori Nacional d'Andorra pertanyia a la família Areny-Plandolit que l'utilitzava com a museu de ciències naturals, el primer del principat. Actualment pertany al Govern d'Andorra i esta totalment rehabilitat i destinat a acollir obres de teatre, concerts, espectacles de dansa... etc.
Building of interest

Centre Comercial Illa Carlemany

És el centre comercial més gran d'Andorra i esta situat en mig de les dues avingudes comercials més importants del país.
观景点

Mirador del Coll d'Ordino

El mirador del Coll d'Ordino esta emplaçat a la carretera del Coll d'Ordino i ens ofereix una panoràmica magnifica de tota la vall d'Ordino.
观景点

Mirador Roc del Quer

El mirador del Roc del Quer, es una nova construcció, Promoguda pel comú de Canillo, per motivar als turistes a veure la part més paisatgística de la parròquia, utilitzant una passarel·la elevada a mes de 500m mostrant una vista increïble de la vall.
Sacred architecture

Església de Sant Joan de Caselles

L'església de Sant Joan de Caselles esta situada a la parròquia de Canillo. data del segle XIV i es d'estil romànic.
Sacred architecture

Santuari de Nostra Senyora de Meritxell

Quan es crema l’església de Santa Maria de Meritxell la nit del 8 al 9 de setembre de 1972, el Govern d'Andorra decideix construir un nou santuari dedicat a la patrona d'Andorra. Fou un projecte de Ricard Bofill, que dona una imatge molt diferent i controvertida al santuari, tot i això, és un dels monuments més importants del principat.
湖泊

Llac d'Engolasters

El llac d'Engolasters és un llac artificial creat als anys 30 per FHASA (actualment FEDA) la hidroelèctrica d'Andorra, amb l'objectiu de utilitzar l'aigua del llac per a crear electricitat. Esta situat a 1.616 m. i avui en dia segueix amb el seu us original, però també s'ha convertit en un atractiu turístic molt important.
Sacred architecture

Esglesia Sant Miquel d'Engolasters

Sant Miquel d'Engolasters és una de les esglésies més conegudes d'Andorra, i una de les principals raons d'aquest, és per les espectaculars vistes de la vall d'Andorra que es poden gaudir des de l'església. És d'estil romànic i esta situada a 1504 m.

评论

    You can or this trail