时间  58分钟

路线点数 662

上传日期 2017年10月3日

记录日期 九月 2017

 • 评分

   
 • 相关资料

   
 • 可循迹程度

   
 • 景色推荐程度

   
-
-
1,986 m
1,813 m
0
1.9
3.7
7.49 km

浏览次数: 1781次 , 下载次数: 48次

邻近 Incles, Canillo (Andorra)

Com de l'obac d'Incles - Carretera d'Incles - Font dels Ferrossins - Pont de la Baladosa - Font del Travenc - Camí de l'obac d'Incles - Com de l'obac d'Incles

Ruta circular per la Vall d'Incles, amb començament i final a la població de Soldeu el Tarter. El desnivell acumulat no arriba als 400 metres. La ruta es força assequible tot i que a l'estació de més fred de ben segur que trobarem neu.

Entre Soldeu i el Tarter trobarem un indicador a l'esquerra tot venint d'Espanya on ens indicarà l'entrada a la Vall des de la carretera CG-2.
Tant bon punt arribem a la carretera de la Vall d'Incles, hi trobem uns blocs d'edificis tots de fusta al costat del riu: el camí comença just darrere d'aquests edificis. El camí d'anada el farem per la carretera asfaltada CS-270 fins al pont de la Baladosa on hi ha una zona d'aparcament gratuit i no pel camí de l'Obac, pel qual farem el camí de la tornada. Per la carretera, a mig camí entre l'inici de la ruta i el pont de la Baladosa trobarem la Font dels Ferrossins a l'esquerra seguint el sentit de la marxa. Un cop al pont de la Baladosa seguirem endavant endins de la Vall en direcció als Estanys de Juclà fins arribar a la zona de pícnic del Travenc, on hi ha una font amb el mateix nom. Tornarem pel mateix camí fins a l'alçada del Pont de la Baladosa on girarem a l'esquerra pel camí de l'Obac que està indicat i que va seguint el curs del riu Incles. Seguim el curs del riu d'Incles pel costat esquerra, enmig d'un bosc de pi negre. El camí, com bé diu el seu nom, transcorre majoritàriament per l'obac, i és senzill i bastant planer. En el transcurs del camí hi ha diverses edificacions rústiques típiques anomenades bordes. Durant l'any, i segons l'estació, el recorregut pot canviar molt la fisonomia degut a la neu, el fred, la boira i el sol.
停车场

Parking

Parking

Pont de la Baladosa

Pont
水源

Font del Travenc

水源

Font dels Ferrossins

Camí de l'Obac d'Incles

1条评论

 • 的照片 Toni Jordà

  Toni Jordà 2018-11-22

  Una vall preciosa per fer fer una excursió tranquil·la gaudint del paisatge. Es gairebé una visita obligada cada cop que vaig a Andorra.

您可以这条路线