时间  5小时 35分钟

航迹点数 4585

上传日期 2016年3月6日

记录日期 三月 2016

-
-
852 m
171 m
0
7.3
15
29.12 km

浏览次数: 806次 , 下载次数: 27次

邻近 Cuch, Catalunya (España)

(05-03-2016) Tres Ermites d'Anglès-Santa Bàrbara-Sant Pere Sestronques-Sant Amanç

**PRESENTACIÓ DE DIAPOSITIVES ORDENADES D'INICI A FINAL**

Sortim des de la rotonda que hi ha al capdamunt de l'avinguda dels Països Catalans, al barri de Can Serra d'Anglès.
Marxem pel camí rural enquitranat de Can Riera-Can Figueres, arribem al trencant de Comarrodona i seguim les indicacions del pal cap a la Font d'en Bertran.
Quan arribem al trencant de la Font, veiem que només està a 330 metres, hi anem, en tornem i continuem per la pista de quitrà fins a Can Figueres (la font queda a la dreta a sota de la pista.

A Can Figueres s'acaba el quitrà i continuem per la mateixa pista ara de terra, fins que més amunt, en un revolt molt tancat d'esquerres la deixem i continuem recte per una altra pista secundària. Desestimarem una altra pista més amunt cap a la dreta, una altra cap a l'esquerra que té una cadena i connectarem amb la pista de Bellveí (hi ha pal indicador)

Aquesta pista és la més utilitzada per pujar amb cotxe a Santa Bàrbara des d'Anglès, veurem el camí amb les marques de GR que la va tallant, passarem per la casa de Bellveí, per les fonts de La Mestressa i dels Gossos (en ambdues cal sortir una mica del camí) i sense deixar aquesta pista arribem al Pla de Llancers.

A partir d'aquí i fins al coll que hi ha sota de Santa Bàrbara ens esperen un parell de rampes bastant dures, sort que després el tram final es suavitza una mica. Baixem per la mateixa pista des de Santa Bàrbara fins al coll i seguim recte per una pista en pitjor estat que la que hem pujat.

Passarem per la casa de Ruscall, pel coll de Ruscall, on una mica després trobem un altre encreuament amb un rètol que ens indica la pista de Castanyet. Baixem per aquesta pista i al cap d'aprox. 1 km en arribar a una cruïlla de tres pistes, deixem la pista de Castanyet (és la que gira gairebé 180º a la dreta) nosaltres seguim per la que baixa cap a l'esquerra.

Passem pel Casot en ruïnes i a partir d'aquí la pista es torna molt més ciclable per a nosaltres, ja que hem trobat trossos molt drets i escorxats cara avall (no obstant si repetim la ruta la farem en el mateix sentit, per evitar haver d'empènyer cara amunt)

Passat el Casot passem per Els Allorons, la casa de colònies de Can Muxach i sortim a la C-63 davant del restaurant de Can Segarra. Seguim per la C-63 uns 4,5 km fins la crta. de Sant Romà, la seguim fins al trencant de Sant Pere Sestronques i seguim fins l'ermita de Sant Pere (tot indicat)

Reculem uns metres des de Sant Pere pel mateix camí, seguim per una pista que els primers metres és de ciment i que ens portarà una altra vegada a la C-63, la seguim cap a l'esquerra, fins al proper trencant indicat de Sant Amanç.

Passem per Can Soldat i arribem a l'ermita de Sant Amanç, des d'on anirem cap Anglès per la pista de les Mines del Sant Pare i que en creuar un rec veurem part dels edificis en ruïnes.

Érem la iaia Montse, en Joan i l'avi Pep
Total temps pedalant 4h 11m
Waypoint

Inici i final

Waypoint

Trencant Comarrodona

Waypoint

Trencant Font

Waypoint

Font d'en Bertran

Waypoint

Can Figueres

Waypoint

Deixem pista Ppal.

Waypoint

Pista de Bellveí­

Waypoint

Bellveí­

Waypoint

Font La Mestressa

Waypoint

Trencant Font

Waypoint

Font dels Gossos

Waypoint

Pla de Llancers

Waypoint

Collet

Waypoint

Santa Bàrbara

Waypoint

El Ruscall

Waypoint

Coll de Ruscall

Waypoint

Rètol Castanyet

Waypoint

Deixem pista Castanyet

Waypoint

El Casot

Waypoint

Els Allorons

Waypoint

Mas Muxach

Waypoint

C-63

Waypoint

Trencant Sant Romà

Waypoint

Trencant Sant Pere

Waypoint

Sant Pere Sestronques

Waypoint

Agafem pista de ciment

Waypoint

C-63

Waypoint

Trencant Sant Amanç

Waypoint

Can Soldat

Waypoint

Sant Amanç

Waypoint

Mines del Sant Pare

评论

    You can or this trail