时间  3小时 37分钟

航迹点数 12914

上传日期 2015年6月9日

记录日期 六月 2015

-
-
520 m
126 m
0
7.9
16
31.49 km

浏览次数: 958次 , 下载次数: 42次

邻近 Santa Magdalena, Catalunya (España)

ITINERARI :
Sortida del Barri del Pont de Sant Jaume de LLierca, seguim la Pista que a tota vora del Riu ens porta a Argelaguer, passem per les Cabanes d'en Garrell i atravessem el Poble d'Argelaguer,.
Arribem al terme Municipal de Sant Ferriol, deixem la Central del Moli Nou i atravessem el Fluvia, comencem a pujar suaument en direcció a Besalú, fins arribar a la cruilla del Santuari de Sant Ferriol.
Enfilem la Pista, una pendent continguda i suportable, arribem al Santuari, visita obligada a la balconada de darrera el Santuari, gaudim de l'entorn, i anem a buscar les marques grogues de l'Itineran.nia, ens porten per un cami paral.lel a la pista que em arribat al Santuari, un cop localitzades, en lloc de seguir.les, baixem a l'esquerra per un corriol ben fressat, aquest corriol o camí coincideix en molts de trams amb les marques grogues de l'Itineran.nia, i també es transforma en pista, però molt dolenta i amb moltes pedres soltes que fa que en algun tram em de baixar de la bici.
Per fi arribem a l'encreuament on hi ha l'indicador de Itineran.nia del Turó de les Ofrenes, nosaltres agefem la direcció,amunt, de Sant Jaume i La Miana, ara la Pista es cimentada però molt dreta, arribem a la Font de Planells, aqui s'aplana la Pista i deixem el ciment.
Fem parada obligatoria per visitar la Font i la placa commomerativa dels fets que hi van succeir. Anem seguint la Pista , ara pel camí Itineran.nia, fins un encreuament , agafem el de l'esquerra que porta a Sant Silvestre del Mor, ara ja deixem les marques grogues de l'Itineran.nia.
Continuem direcció al Mor, fins el proper encreuament, on trovem una altra Pista a la dreta, la seguim avall , no ès tant bona com l'anterior i en algun tram ès torna camí, tota ès de baixada, per fi arribem a la Pista que va de Besalú a Sant Jaume.
Seguim la Pista cap la dreta fins trovar a l'esquerra el desviament al Torn, l'agafem, ès una bona Pista per el BTT, arribem al Collet de la Creu Montner, i ja visualitzem la zona del Torn, no acabem d'arribar al plà del Torn, desfem el camí fins a tornar trovar la Pista de Besalú a Sant Jaume.
Seguim Pista amunt i a l'esquerra, deixem a la dreta el desviament a Sant Miquel de la Miana i arribem al coll de Jou i a la Masia del Mateix nom, ara ja agafem la ctra. asfaltada que ens porta al Pla de can Font , continuem ctra. avall fins arribar a sant Jaume de Llierca i al punt de Sortida.Waypoint

ARGELAGUER

Waypoint

CAMI ITINERAN.NIA

Waypoint

CABANES D'EN GARRELL

山区客栈

COLL DE CAN JOU

隘口

COLLET DE LA CREU MONTNER

路口

CRUILLA CAMINS

路口

DESVIAMENT AL MOR

路口

DESVIAMENT AL SANTUARI

路口

DESVIO DEL CAMI ITINERAN.NIA

河流

EL FLUVIA

Waypoint

EL MOLI NOU

涌泉

FONT DE PLANELLS

Waypoint

PISTA AL TORN

Waypoint

DESVIAMENT PISTA AL TORN

Waypoint

PISTA BESALU - SANT JAUME

隘口

PLA DE CAN FONT

信息

SANT JAUME DE LLIERCA

Sacred architecture

SANTUARI SANT FERRIOL

停车处

SORTIDA - ARRIBADA

Waypoint

TERME SANT FERRIOL

评论

    You can or this trail