下载

累积高度

1,225 m

技术难度

中等

海拔下降

1,559 m

最高海拔

852 m

Trailrank

32

最低海拔

142 m

路线类型

单程
 • 的照片 Sant Esteve d'en Bas a Basalú
 • 的照片 Sant Esteve d'en Bas a Basalú
 • 的照片 Sant Esteve d'en Bas a Basalú
 • 的照片 Sant Esteve d'en Bas a Basalú
 • 的照片 Sant Esteve d'en Bas a Basalú
 • 的照片 Sant Esteve d'en Bas a Basalú

时间

7小时 15分钟

路线点数

4877

上传日期

2019年5月12日

记录日期

五月 2019
成为第一个鼓掌的人
1条评论
分享
-
-
852 m
142 m
57.99 km

浏览次数: 47次 , 下载次数: 1次

邻近 Sant Esteve d'en Bas, Catalunya (España)

Sortida: Sortida en dues parts molt diferents entre el 29 primers quilòmetres i els 29 restants. En la primera part passem els dos colls del dia fent el 80% del desnivell positiu, la segona part el de baixada amb pla i unes petites fulles de serra cap al final.

Dificultat: Aquesta ruta l'he qualificat de Moderada, ja que tècnicament és fàcil per camins amples i sense dificultats, però físicament és moderada amb pendent superiors al 20% en el primer coll i de quasi el 20% en el segon coll, tot i aquestes pendents són fàcils de fer, ja que les rampes estan asfaltades o cimentades.

Descripció: Sortim de Sant Esteve d'en Bas direcció Girona seguint el carrilet i després d'uns quilòmetres girem a l'esquerra direcció a l'ermita de Sant Iscle de Colltort i des d'allà comencem a pujar el primer Coll del dia, el Coll Sa Rella. En arribar a dalt visitem el volcà de Can Tià, per tornar al Coll i començar la baixada entre fagedes seguint el torrent de Matabous i el Torrent de les Medes, fins a arribar a Sant Aniol de Finestres. Allà comencem el segon Coll del dia, el Coll de Palomera que després de fer el cim al començament de la baixada, ens parem al monument mirador de la Dama de la Garrotxa amb unes precioses vistes a la garrotxa i el Golf de Roses. Seguim baixant fins a Mieres lloc on parem per dinar al Restaurant Can Met, totalment recomanable. Ben dinat ens dirigim cap a Besalú passant per El Torn, probablement la part menys difícil però al agafar-nos pluja que en algun moment va ser intensa, es va convertir en més difícil que el que marca la gràfica, i per acabar entrem a Besalú pel famós pont sota una forta pluja.

1条评论

 • 的照片 mparaira

  mparaira 2019年5月12日

  Bona crònica !!!!!

您可以这条路线