时间  6小时 一分钟

航迹点数 2980

上传日期 2015年9月21日

记录日期 九月 2015

-
-
1,003 m
551 m
0
13
27
53.8 km

浏览次数: 1206次 , 下载次数: 33次

邻近 Oliana, Catalunya (España)

Sortida amb EC Manresà- Llarga i amb important desnivell.

Transita per:

Angrill, Montpol, Pont del Clop, Ribera Salada, la Ginebrosa, El pla dels Roures, La Mostella, Alzina del pla de Cirera, Pont de la Frau, Mare de la Font, Riera d’Almoneda, Solsona, Riu Negre, Lladurs, la Mosella, el Soler de Timoneda, Timoneda, Riu de Canalda, Ribera Salada, Aigüesjuntes, Pla de Montpol, Montpol,

Observacions:
El recorregut transita pe camins i corriols. Cal destacar les fortes pujades i el terreny amb molt còdol, que fa difícil de transitar.

Cal destacar:
El pont del Clop és un pont que es troba a 613 m d'altitud, a la carretera de Solsona a Montpol, dins el terme municipal de Lladurs i que permet travessar la Ribera Salada. En aquest punt, la Ribera Salada surt de la gorja del Clop, cosa que fa que es presenti entollada i, en conseqüència, és un punt que als estius és molt freqüentat per banyistes. A la banda dreta del riu hi ha les runes d'un antic hostal.
Pont de la Frau.
A l'antiga conducció d'aigües des de la Mare de la Font (de la qual resta un Pont, el pont dels Frares) obra probablement del tombant del segle XIII-XIV. El nivell de l'aigua no era suficient i la instal·lació s'havia fet vella. El bisbe Lassala donà les aigües de la Font de Lladurs, que li pertanyia, i s'inicià aleshores (entre el 1776 i 1779) una obra admirable, a base de canals de pedra i els corresponents aqüeductes, entre els quals es destaca el de la Frau. Anomenat així pel lloc on està situat, consta de 6 arcades; la central d'uns 35 metres d'alçada i uns 14 metres de llum, tot fet amb pedra picada i d'1,60 m d'ample al cim.
Mare de la Font a Solsona.
Aigüesjuntes és la confluència de les aigües del Riu Fred i de la Riera de Canalda. És a la parròquia de Montpol, al terme municipal de Lladurs. A partir d'aquest punt, situat a 641 m d'altitud, el corrent que s'origina és conegut amb el nom de Ribera Salada.

Que ho Gaudiu.
山区客栈

Angrill

Pont del Clop

Pont de la Ginebrosa

山区客栈

L'Alzina del pla de Cirera

Pont de la Frau

野餐

La Mare de la Font

路口

Corriol Fang

山区客栈

La Mosella

山区客栈

El Soler de Timoneda

Sacred architecture

Timoneda

河流

Riu de Canalda

河流

Aigüesjuntes

树木

Plans de Motpol

配置

Montpol-

1 comment

  • 的照片 pasuma

    pasuma 2019-7-16

    Buena información de la ruta y buenas fotos,GRACIAS agustí.UN SALUDO

You can or this trail