-
-
388 m
4 m
0
11
22
43.51 km

浏览次数: 2262次 , 下载次数: 68次

邻近 Les Bateries, Catalunya (España)

Itinerari de mar i muntanya molt complet i entretingut que ens portarà de les mig emboscades Roques d'en Cases a prop de Romanyà fins a les Roques Planes, una caleta singular a tocar de Torre Valentina.
En el primer tram de la ruta pugem a Romanyà i fem una gran ronda encerclant aquest nucli tot passant per les Roques d'en Cases; es tracta de dos conjunts de roquissars que s’alcen no gaire lluny de la font Josepa i que ens ofereixen una magnífica balconada des d’on contemplarem la vessant meridional del Puig d’Arques i la vall de Calonge.
En el segon tram iniciem un bonic descens en direcció Calonge seguint la pista de la font de la Castanyeda fins al mas enrunat de can Riera; des d’aquí continuem pel sender marcat de la vall dels Molins que transcorre paral·lel a la riera.
De Calonge arribem a St. Antoni i seguim el camí de ronda cap a Torre Valentina; ben aviat accedirem a l’original cala de Roques Planes; hi trobarem un conjunt de roquissars erosionats, alguns completament plans; formen unes immenses lloses ajagudes damunt l’aigua; de lluny tenen l’aparença de grandiosos lloms d’animals antediluvians surant en el mar. Un indret captivador fet de pedra, aigua i un petita llenca de sorra.
Per Platja d’Aro, Castell d’Aro i continuant pel carril-bici retornem a St Feliu.
No cal dir que recomanem amb entusiasme la descoberta d’aquests roquissars; els d'en Cases treient el caparró enmig dels espessos boscos de les Gavarres; i a la costa les esplèndides Roques Planes submergides al mar.
Creiem que poder-los enllaçar en una matinal de 40 kms és una proposta de cicloturisme molt atractiva que en época estival podrem acompanyar d’una bona remullada. Els amics del pedal faran bé de no deixar-s’ho perdre.

1 comment

  • 的照片 jmarticampmajo

    jmarticampmajo 2013-8-30

    我已使用过这条航迹  View more

    Espectacular la vall de molins

You can or this trail