时间  3小时 9分钟

航迹点数 1536

上传日期 2014年8月1日

记录日期 八月 2014

-
-
202 m
75 m
0
9.8
20
39.2 km

浏览次数: 974次 , 下载次数: 52次

邻近 Riudellots de la Selva, Catalunya (España)

Ruta circular que porta de Riudellots de la Selva a Caldes de Malavella mentre es fa la ruta de les ermites d'aquesta darrera vila. Es tracta d'una ruta senzilla pel que fa als desnivells i també fàcil d'orientar-se ja que està tota senyalitzada amb bandes grogues i senyals que fan molt difícil perdre's.

El punt de sortida és Riudellots de la Selva, d'on es surt en direcció a l'Onyar, que es creua, i es continua cap a Sant Andreu Salou. Arribar-hi és senzill, entre camps i ondulacions, una de les quals seveix per superar la via del tren per sobre. En aquest tros de camí no hi ha marques, es comencen a trobar a partir de Sant Andreu.

De Sant Andreu se surt per la carretera en direcció a Caldes, la GI-6742, fins que troba la GI-6741, aquí cal continuar recte per un camí molt ben marcat que comença dins d'un bosc. Cal seguir les marques i el track, ja que hi ha algun trencant. S'arriba a la carretera GI-674, de Caldes a Llagostera, que cal seguir cap a la dreta fins al trencant del mas Matetas. El camí té petites ondulacions fins que es creua la C-35 per damunt. En aquest punt ja es veu Santa Seclina, per arribar-hi caldrà superar alguna petita rampa. L'església està completament abandonada i presenta un lamentable estat.

Es continua per dins de la urbanització, de nou es travessa la C-35, ara per sota, i es gira a la dreta en pujada. Si se segueix bé el camí aviat es veu Sant Maurici i arribar-hi és molt senzill. Es continua cap a Sant Sebastià, ara el camí és molt diferent, molt riberenc, cal fer atenció a les marques grogues, ja que en un parell de punts s'ha de fer un gir molt pronunciat. Es continua per aquest camí agradable i es travessa un rierol per una palanca (foto 5). Després vindrà el torn a la via del tren per un pas a nivell. I després d'una urbanització, s'arriba a Caldes de Malavella, on s'accedeix per un túnel molt estret per sota l'estació.

Es continua cap a Franciac per un camí asfalatat que té una certa pujada. Després es converteix en camí i llavors ja és molt més favorable. Un cop a Franciac es continua per el camí asfaltat i se segueixen els senyals fins arribar a Riudellots. És un camí molt ràpid de fer i sempre favorable.

L'IBP de la ruta és de 27BYC. Qualifico aquesta ruta com a moderada per la llargada i també per l'orientació, per bé que l'ajuda dels senyals i de les marques grogues és molt gran i permet fer tota la ruta sense cap dificultat.
Sacred architecture

Sant Andreu Salou

Sacred architecture

Santa Seclina

Sacred architecture

Sant Maurici

Sacred architecture

Sant Sebastià

Sacred architecture

Franciac

评论

    You can or this trail