时间  2小时 4分钟

航迹点数 1035

上传日期 2015年6月5日

记录日期 六月 2015

 • Rating

   
 • 相关资料

   
 • 可循迹程度

   
 • 景色推荐程度

   
-
-
229 m
74 m
0
6.6
13
26.2 km

浏览次数: 2311次 , 下载次数: 82次

邻近 Girona, Catalunya (España)

La ruta que es descriu a continuació transcorre molt a prop de Girona i combina dues parts ben diferenciades, la primera, és el carril bici de Sant Feliu fins a Llambilles. La segona, és un bonic camí ombrejat que s'endinsa per la vall del Celrè i posa una mica d'emoció a la ruta. Amb tot, no és una ruta massa exigent a nivell tècnic i ofereix una proposta prou bona per entrenar o passar una estona agradable.

El punt de sortida és la plaça dels Països Catalans de Girona, on es pren el carril bici de Sant Feliu direcció Quart, que es travessa, i Llambilles, punt on s'abandona el camí, a l'alçada de l'estació antiga. Cal travessar la carretera per un semàfor i continuar per la via d'accés al poble, però al primer carrer que apareix a l'esquerra girar en una forta pujada. S'abandona l'asfalt i pel camí s'arriba a un mas ple de bestia per fora, aquí cal girar a l'esquerra, amb una baixada prou pronunciada, travessar el riu i continuar fins Erols.

Un cop a Erols es travessa la carretera de Montnegre i un cop travessada es gira al primer camí a la dreta, es baixa una mica i es gira de nou a la dreta, es travessa el Celrè i s'inicia una forta pujada. S'arriba al punt anomenat els Quatre Camins, aquí cal girar a la dreta de nou i baixar fins al riu.

El camí travessa diverses vegades el riu, en una d'aquestes, hi ha una petita font a la dreta. En aquest tram heu d'estar atents al track, ja que apareixen alguns camins que poden distreure. El camí sempre va sota d'unes bones ombes i en una recta també es troben les restes del Molí d'en Rigau, molt cobertes de vegetació.

Es continua el camí i s'arriben als plans i el mas Brugada, es continua recte fins que el camí que es porta arriba a una pista més ampla. Aquí cal girar a l'esquerra i començar a pujar fins un senyal indicador en una corba que marca, entre altres rutes, Sant Miquel, es gira cap aquí, a la dreta i inicia un petit tram de corriol molt divertit. Al final, s'arriba a una altra pista i es gira a la dreta, amb pujada constant fins que es veu el restaurant Can Mascort, a la carretera dels Àngels.

Es continua recte, primer hi ha uns pujantons, però aviat es transformen en baixades fortes i en relativa poca estona s'arriba de nou als Quatre Camins (vigileu, perquè és fàcil passar de llarg). Aquí cal girar a la dreta i s'arriba a l'església de Quart, es baixa cap a la carretera, es travessa el poble i s'arriba de nou al carril bici. Només queda desfer el camí cap a Girona, que és molt ràpid.

L'IBP de la ruta és 21BYC i jo el qualifico com a moderat, no pas perquè tingui massa dificultat física, algunes pujades sí que són fortes, però són curtes i no presenta cap nivell tècnic fora del normal. Ara bé, cal estar atent a tots els possibles trencants i seguir bé el track i també per la llargada en quilòmetres.

路口

Quatre camins

涌泉

Font

Font en un punt que es travessa el Celrè
废墟

Prats i mas de Can Bruguera

路口

Inici del sender

配置

Can Mascort

8则评论

 • Pepe sandonis 2016-3-13

  我已使用过这条航迹  View more

  Ruta divertida i agradable de fer

 • 的照片 ebassegoda

  ebassegoda 2016-3-13

  Moltes gràcies pel comentari i la valoració, Pepe sandonis.

 • 的照片 PicAcamins

  PicAcamins 2017-5-9

  Ruta molt recomenable per sortir a fer una pedalada ràpida.

 • 的照片 ebassegoda

  ebassegoda 2017-5-9

  Moltes gràcies pel comentari, PicAcamins.

 • 的照片 Carles ktm

  Carles ktm 2017-11-13

  我已使用过这条航迹  验证  View more

  De les meves preferides per fer amb la bici electrica i la meva filla a la cadireta de quadre, amb parada al riu a tirar unes pedres i menjar unes galletes,

 • 的照片 ebassegoda

  ebassegoda 2017-11-13

  Moltes gràcies pel comentari i al valoració, Carles ktm.

 • 的照片 Pirilenko

  Pirilenko 2018-9-2

  我已使用过这条航迹  验证  View more

  Ruta muy recomendable, con algún punto de dificultad pero en general llevadera. Muchas gracias por colgarla!

 • 的照片 ebassegoda

  ebassegoda 2018-9-2

  Gràcies, Pirilenko.

You can or this trail