时间  6小时 29分钟

航迹点数 3141

上传日期 2014年8月1日

记录日期 七月 2014

 • Rating

   
 • 相关资料

   
 • 可循迹程度

   
 • 景色推荐程度

   
-
-
197 m
138 m
0
17
34
68.57 km

浏览次数: 4390次 , 下载次数: 150次

邻近 Association des Petits Débrouillards, Midi-Pyrénées (France)

1ª etapa d'aquesta coneguda ruta, el Canal de Midi, que és el canal navegable en funcionament més antic d'Europa. Nosaltres l'hem plantejat fer en quatre dies, fent parada a les principals ciutats on passa el canal, per visitar i passar-hi la nit. Vam deixar el cotxe a l'estació d'Agde per agafar el tren fins a Toulouse. S'ha de fer un transbord de tren a Narbonne, al cap de mitja hora, i després sí que ens porta fins a Toulouse. En total el bitllet per a dos adults val 77€.

Només sortir de l'estació de Toulouse ja ens trobem el Canal de Midi a davant. El seguim cap a la dreta per anar al punt on comença el canal, i on també es troba amb el canal de la Garonne i el petit canal de Brienne, que comunica els canals amb el riu Garona. Originalment al s.XVII el canal tenia un camí a cada costat per passar-hi cavalls i estirar les barques, però ara s'ha d'estar alerta amb els canvis de costat del camí que voreja el canal. Abans de sortir de Toulouse, per exemple, hi ha un punt (waypoint) on hem de deixar el camí que voreja el canal per la dreta i anar al de l'esquerre.
Està pavimentat durant uns quants quilòmetres, i és fàcil trobar-hi bicis de carretera, de passeig, gent a peu... però a mesura que ens allunyem de la ciutat l'ambient es torna molt més tranquil i bucòlic. Tot i ser estiu el camí és òmbrivol i agradable, hi ha un plataner cada 5 metres, aproximadament.
Aviat trobem la primera enclusa, la de Castanet, on val la pena parar i veure com separa el desnivell a banda i banda de les comportes.
A l'enclusa de l'Océan cal estar a l'aguait i passar pel camí del costat dret del canal, ja que si continuem a l'esquerre ens allunyem cap a la zona de la bassa i l'obelisc de Naurouze.
Waypoint

port i principi del Canal de Midi

Waypoint

canviar de costat

地理藏宝

Enclusa de l'ocean

地理藏宝

Enclusa d'Emborrel

Enclusa d'emborrel
地理藏宝

Enclusa d'Encassan

Enclusa d'encassan
地理藏宝

Àrea i bar Rosalies

Àrea i bar rosalies
地理藏宝

Enclusa i àrea de Garduch

地理藏宝

Enclusa de Negra

Enclusa de Negra
地理藏宝

Enclusa de Montgiscard

Enclusa montgiscard

2则评论

 • 的照片 joxeperal

  joxeperal 2018-7-25

  我已使用过这条航迹  验证  View more

  Ruta bien definida, sin perdida.

 • 的照片 Xrunning⛰

  Xrunning⛰ 2018-7-25

  Gracias joxeperal por el comentario y la valoración!

You can or this trail