-
-
2,627 m
2,190 m
0
2.0
3.9
7.87 km

浏览次数: 1534次 , 下载次数: 28次

邻近 Tabescán, Catalunya (España)

Horari: 5 a 6 hores.
Desnivell: +700 m., -700 m.
Dificultat:*** Trobarem la dificultat en la recerca de l'itinerari i algun curt tram inclinat on ens hem de posar els grampons.
El canvi de vessant del llac ens resultarà del tot gratificant. El paisatge ens resultarà totalment nou i no sé el motiu real, però de sempre m'ha agradat molt el Tuc del Cap de l'Estany i estic segur que a vosaltres us passarà el mateix. Són uns pics modestos en alçada, però l'itinerari es desenvolupa en un terreny més alpí que a l’ascensió al Certascan i ens mourem prop de les crestes granítiques si bé buscant el bon itinerari no ens ofereix gaire dificultat.

Horario: 5 a 6 horas.
Desnivel: +700., -700
Dificultad: *** Encontraremos la dificultad en la búsqueda del itinerario y algún corto tramo inclinado donde tenemos que ponernos los grampones.
El cambio de vertiente del lago nos resultará muy gratificante. El paisaje nos parecerá nuevo y no se el motivo real, pero siempre me ha gustado mucho el Tuc del Cap de l’Estany y estoy seguro que a vosotros os pasará lo mismo. Son unos picos modestos en altura, pero el itinerario se desarrolla en un terreno más alpino que en la ascensión al Certascan y nos movemos cerca de crestas graníticas, que si bien buscando el mejor itinerario no nos ofrece demasiada dificultad.

View more external

评论

    You can or this trail