Caminant pel País

Caminant pel País

508

Amb aquest escrit us volem presentar l'associació, Caminant pel País Valencià. Una associació que cal situar dins d'un marc de recuperació i reconeixement de la cultura i el territori del nostre País. I quina millor forma de moure'ns que caminant.
Volem conéixer la nostra terra, a ritme de caminada, no per aconseguir metes alpinistes sinó per visitar- comarca a comarca: les més properes i les més llunyanes; les valenciano-parlants i les castellano-parlants; les de ribera i les de muntanya; les de vora mar i les de terra endins. No només els pics emblemàtics, sinó també les valls i, sobre tot, els pobles: Patejar el País.
Volem conéixer la gent que ens acompanya i la gent que anem a visitar, les seves inquietuds, preocupacions, necessitats, anhels....Parlar mentre es camina, dialogar, discutir, gaudir del paisatge, d'una bona olla o d'un senzill entrepà a l'ombra d'una carrasca a la primavera o al beneït sol a l'hivern.
Només són necessàries unes bones espardenyes, bon sentit de l'humor, pocs complexos, curiositat i estima per la terra que es xafa.
Les eixides les farem una vegada al mes i eixirem des de l'escola Cervantes al voltant de les 8 del matí, perquè els diumenge s'estire i poder gaudir-lo més. Ara com ara, ve gent de totes les edats de Sueca, Riola, Polinyà, Albalat, Sollana i, prompte, esperem que de tots els pobles de la Ribera Baixa.

会员从 二月 2012