-
-
195 m
143 m
0
5.3
11
21.12 km

浏览次数: 1025次 , 下载次数: 4次

邻近 Lleida, Catalunya (España)

L’ Associació Esportiva Ekke organitza la 21ª edició de la Mitja Marató Ciutat de Lleida, que se celebrarà el 3 de novembre de 2012.1. LA CURSA

Es una Cursa oberta a tothom, sense distinció de categoria, edat, sexe o nació, que accepti i respecti tant la distància com el present reglament. L’edat mínima per poder participar son 16 anys (Nascuts abans del 03/11/1997).

La distància és de 21,097 km. El circuit es 100% d’asfalt i està totalment marcat i tancat al transit.

2. SORTIDA, TANCAMENT DE CURSA i CONTROL INTERMIG

L’hora de sortida es a les 10:00h del matí.

El tancament de meta es a les 12:30h. A partir d’aquest moment els corredors podran acabar la prova però hauran de fer-ho fora de la calçada, ja que el transit estarà obert.

3. CONTROL INTERMIG km 10

IMPORTANT: Hi haurà un control de tancament al Km.10. Tots aquells corredors que no arribin abans de 70’ al km 10 quedaran eliminats i se’ls retirarà el dorsal. Podran continuar i acabar la cursa, fent ús normal dels avituallaments, però per la vorera ja que el transit quedarà obert. Així mateix, no sortiran a la classificació final.

4. CATEGORIES

Les categories masculines i femenines es regiran per l’any de naixement, i queden establertes de la següent manera.

General absoluta (Masculina / Femenina)
M1 – F1 nascuts després del 1974 (< 39 anys)
M2 – F2 nascuts del 1964 al 1973 (40 – 49 anys)
M3 – F3 nascuts del 1954 al 1963 (50 – 59 anys)
M4 – F4 nascuts abans de 1953 (> 60 anys)
CLUBS (la suma dels 3 primers classificats)
ATLETA LOCAL (atleta nascut i resident a Lleida)
CADIRA DE RODES (Unisex)
Tots els corredors han de tenir 16 anys el dia de la cursa. Els menors de 16 anys no estan autoritzats a córrer.

5. ATLETES ESTRANGERS

Tots els atletes estrangers han de tenir el DNI en vigor el dia de la cursa. En cas que algun atleta estranger que no tingui el DNI en vigor participi a la cursa sense el consentiment de la organització tindrà una sanció de 500 €.

En cas que malgrat haver revisat les inscripcions hagués participat algun atleta no autoritzat, aquest haurà de ser desqualificat, i per tant no podrà figurar en les classificacions oficials.

6. ENTREGA DE TROFEUS i PREMIS

Hi haurà trofeu i regal als tres primers de la classificació general i als tres primers de cada categoria. Per aquesta classificació es farà us del temps OFICIAL, no del temps real.

Haurà trofeu per als tres primers classificats. Els premis no son acumulatius. Sempre es donarà el de més importància.

Hi haurà un premi especial de 300 € al record de la prova en categoria masculina (1:08:58) i femenina (1:19:38).

7. INSCRIPCIONS

La inscripció i el pagament es podran fer on-line a la pàgina web de la cursa o presencialment als següents punts:

Gimnàs EKKE de Lleida. Carrer Rovira Roure 41-43. De 8:00 a 21:00 hores.
Oficina de Turisme de Lleida. Carrer Major 31. De 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores. Diumenge de 10 a 13:30 hores.
La inscripció estarà oberta des de l’1 d’agost, i es tancarà a l’arribar a 1200 participants o el dijous 31 d’octubre a les 17:00 h. No s’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa.

Els drets d’inscripció són de 17 € o de 18 € amb lloguer de xip blanc. (Inclou 2 € solidaris en benefici de la Fundació Renal Jaume Arnó).

Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal d’un tercer. Es podran fer canvis de dorsal fins al dia 29 d’octubre enviant un e-mail a info@mitjalleida.com. Ho haurà de fer l’atleta que cedeix el dorsal indicant les dades del seu substitut i té un recàrrec de 2 € com a gastos de gestió que haurà de pagar el nou corredor al recollir el dorsal. Més enllà d’aquesta data no s’acceptarà cap canvi.

No es tornaran els diners un cop efectuada la inscripció.

8. RECOLLIDA DE DORSALS

Totes les persones inscrites rebran la seva Bossa de Corredor, el xip (lloguer), el dorsal, la documentació de la cursa i la samarreta oficial. Els inscrits podran retirar la bossa a la carpa habilitada per l’organització que estarà situada al pati del col·legi Practiques II de Lleida amb el següent horari: dissabte de 10h a 13h i de 17h a 20h i diumenge de 8:00h a 9:30h.

L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar la identitat de l’atleta al moment de recollir el dorsal.

9. SORTIDA i CALAIXOS

Hi haurà una única sortida ordenada per calaixos. S’haurà d’acreditar la marca necessària a l’hora de fer la inscripció. Es necessari per poder garantir una sortida ràpida i neta, i que cada corredor estigui col·locat al lloc on es sentirà més còmode.

Els calaixos estaran ordenats per colors de la següent manera:

VERMELL: Menys de 1h24’
BLAU: De 1h25’ a 1h35’
GROC: De 1h36’ a 1h45’
VERD: De 1h46’ a 1h55’
BLANC: Més de 1h56’
Per entrar al calaix corresponent s’haurà d’ensenyar el dorsal als voluntaris que estaran controlant en tot moment el bon funcionament de la sortida. El dorsal s’ha de portar al pit, en lloc visible, sense doblegar ni ocultar la publicitat. En cas contrari es podrà desqualificar al corredor.

10. CONTROL DE TEMPS. XIP

La classificació i control per xip serà electrònic. Aquest control garanteix el temps REAL de cada corredor, des de que trepitja la línea de sortida fins que creua la de meta. Hi haurà a més, control de pas al km 10. En aquest hi haurà un control de tancament, tots aquells atletes que no passin abans dels 70’ quedaran eliminats i hauran de deixar el circuit. Podran acabar la cursa però sense preferència amb els transit rodat.

El xip haurà de estar situat a la sabatilla o al turmell. Però sempre per sota del bessó per poder garantir el bon funcionament del cronometratge.

Els xips de lloguer (blancs) obligatòriament s’han de retornar en acabar la prova. Cada xip perdut es cobrarà a raó de 30 € al participant que no el torni. Els propietaris de xip groc hauran de fer-ho constar al moment de fer la inscripció.

11. RECORREGUT

Es obligatori seguir el recorregut marcat en tot moment. No seguir-lo comportarà la desqualificació immediata del corredor.

El recorregut està fixat a la pàgina web, però la direcció tècnica de la cursa podrà variar-lo sense previ avis per motius de seguretat o causes alienes a la organització.
12. AVITUALLAMENTS I ASSISTÈNCIA

Hi haurà punts d’avituallament als km 5, 10, 15 i a l’arribada.

La organització disposarà d’assistència sanitària mòbil darrera de l’últim corredor i fixa al punt de sortida / arribada.


13. SERVEIS ESPECIALS

Hi haurà servei de guarda-roba, guarda claus i dutxes.

També tindrem servei de llebres, per a 1h24’ – 1h30’ – 1h35' - 1h40’ – 1h45' - 1h50’ – 2h

14. RECLAMACIONS

Les reclamacions es podran fer al director de la cursa amb un import de 50 € que es retornarà si aquesta es acceptada. No s’acceptarà cap passada una hora de la finalització de la cursa.

15. SEGURETAT

L’organització no es fa responsable dels accidents o altres perjudicis que la participació o la cursa pugui ocasionar als inscrits, abans, durant o després d’aquesta. No obstant l’organització disposarà de servei sanitari per possibles urgències mitjançant la Creu Roja.

16. CERTIFICAT DE CLASSIFICACIÓ

Un cop que la classificació sigui definitiva, els participants es podran descarregar de la pàgina web un certificat de classificació, amb el seu temps i posició obtingut.


17. IMATGE i VIDEO

El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l'organització cregui oportú amb les imatges agafades pels fotògrafs oficials durant la mitja marató. També cedeix les seves imatges per que puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa.


18. SALUT

El corredor al omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva, i en concret per córrer 21 km. Es responsabilitat del propi corredor fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc. I eximeix a la organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en la mitja marató de Lleida.

19. ACCEPTACIÓ

La inscripció a la cursa implica l'acceptació d'aquest reglament. Tot lo que pugui no estar contemplat en aquest reglament, s’aplicarà amb caràcter supletori la normativa IAAF.

View more external

评论

    You can or this trail