Time  one hour 48 minutes

Coordinates 1158

Uploaded 2015年8月9日

Recorded 八月 2015

-
-
4 m
-8 m
0
3.0
5.9
11.86 km

Viewed 725 times, downloaded 0 times

near Tarragona, Catalunya (España)

Diapositives ruta dia 9-8-15 :

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sortida amb vaixell pels voltants del Port esportiu de Tarragona. Només he pujat el track per les fotos de la zona portuària fetes des del Mar.

Intro :
Com aquestos comentaris van adreçats al Wikiloc , on la majoria dels usuaris emprant el GPS, cada cop faré més curta la descripció de l’itinerari i intentaré donar ajut per tenir una “idea global” de la ruta pensant “com i amb” una persona que porta un GPS.
Quan faig la valoració de la dificultat de la ruta, sempre em refereixo a la tècnica. La part física, al menys per a mi, són uns números que tothom te que adaptar al seu estat de forma. Malgrat tot, crec que no hi ha una “fórmula màgica” d’us universal que elimini la visió subjectiva
Així en lloc d’estendre’m en una literària descripció del recorregut, intentaré donar la suficient informació per a que el lector sàpiga, abans de sortir, el que es trobarà a la ruta. De fet, només vull explicar la informació que jo busco en una ruta penjada per un company al wikiloc ----
Diuen que “una imagen vale mas que cien palabras” per això pujo part de les fotos que faig a cada sortida. Donen una bona primera visió dels llocs.
Trobo a faltar l’apartat de “muntanya” dins el wiki. Està molt clar el que és alpinisme però, al menys per a mi, el terme “senderisme” és massa ample i fa difícil la valoració de la dificultat tècnica i Física.

Cobertura GPS i Mòbil :
Tema GPS i Movistar sense problemes

Waypoint

01 Antic Far

01 Far 09-08-15
Waypoint

02 Escullera

02 Escullera 09-08-15
Waypoint

03 Davant Port Esportiu

03 Davant Port Esportiu 09-08-15
停车处

04 Port Esportiu Tarragona

04 Port Esportiu Tarragona 09-08-15

Comments

    You can or this trail