下载

累积高度

1,960 m

技术难度

简单

海拔下降

1,960 m

最高海拔

1,350 m

Trailrank

37

最低海拔

812 m

路线类型

环路
  • 的照片 Vidrà - Puig de les Àligues - Vidrà
  • 的照片 Vidrà - Puig de les Àligues - Vidrà
  • 的照片 Vidrà - Puig de les Àligues - Vidrà
  • 的照片 Vidrà - Puig de les Àligues - Vidrà
  • 的照片 Vidrà - Puig de les Àligues - Vidrà
  • 的照片 Vidrà - Puig de les Àligues - Vidrà

路线点数

1634

上传日期

2012年5月27日

记录日期

五月 2012
成为第一个鼓掌的人
分享
-
-
1,350 m
812 m
14.04 km

浏览次数: 1865次 , 下载次数: 67次

邻近 Vidrá, Catalunya (España)

Ruta pujada amb l'iPhone, a excepció del recorregut, de la informació que hi surt reflectida no me'n fio massa, per aquest motiu us passo les dades d'un altre GPS.
Distància recorreguda: 12 quilòmetres
Altitud màxima: Puig de les Àligues. 1.342 metres
Desnivell acumulat: 723 metres
Grau de dificultat: Fàcil
Temps: 5 hores 40 minuts

Arribats a Vidrà deixem els cotxes aparcats a l'aparcament que hi ha sota l'església. Una vegada canviats i preparats anem en direcció a la creu de l'Arç, passem pel costat d'una de les masies més importants de Catalunya “El cavaller de Vidrà”.

Ben aviat trobarem un trencall amb un indicador: Salt del Molí pel pont romànic; La Tosca de Degollats; La Salgueda i Puig de l'Àliga. Agafarem aquesta pista que baixa fins al pont romànic de Salgueda. Travessem el pont i seguim el sender a la dreta que baixa fins a les ruïnes del molí i el salt.

Tot l'itinerari el farem entre fagedes, rouredes i prats montants.

Visitem el Salt del Molí de Salgueda. Aquest salt d'aigua té uns 20 metres d'alçada, això va comportar que fos aprofitat per fer funcionar un molí, d'aquí prové el nom del lloc. Tot el seu entorn és molt humit i d'una bellesa que encisa.

Deixem aquest indret i seguim pel Clot del pollastre fins arribar al mas de Salgueda, llàstima que estigui en estat totalment ruïnós.

A partir d'aquí començarem a pujar per un corriol ben fresat, passant enmig de fagedes, trobant la font de Salgueda fins arribar al coll de Curull. Aquí podeu prendre l'opció de pujar el Puig de Curull o continuar fins al coll de la Coma del Coll (1257 m).

Des d'aquí trobarem un rètol que ens informa que hem d'anar cap a l'esquerra. Emprenem la pujada al Puig de les Àligues (1342 m), els darrers metres són un pèl costeruts però és una pujada ben fàcil i des d'on podreu gaudir d'un meravellós paisatge.

Desfem el camí fins arribar altra vegada al coll de la Coma del Coll. Ara començarem a baixar seguint la riera de Sant Bartomeu fins trobar una altra pista molt més ample que ens menarà una altra vegada fins a Vidrà. Aquest recorregut ens permetrà gaudir una altra vegada de boscos de faigs i d'una exuberant vegetació, un jardí curull de tot tipus de plantes.

更多 external

评论

    您可以这条路线