时间  6小时 37分钟

路线点数 4263

上传日期 2021年2月13日

记录日期 二月 2021

-
-
1,549 m
880 m
0
4.4
8.9
17.8 km

浏览次数: 188次 , 下载次数: 9次

邻近 Vallfogona, Catalunya (España)

RECORDA    si et posiciones sobre    " Veure més  "    (de color blau)  que es troba al final de la descripció del recorregut, enllaçaràs amb el programa Google Fotos que té les fotografies de l' excursió.

Sortida- arribada: Vallfogona de Ripollès.

Anirem a la part sud del poble a trobar la Plaça Major. Creuarem la carretera que volta al poble per trobar el començament del camí del Castell de Milany (pal indicatiu) que seguirem. Estem sobre del GR 3 i del GR151.1 (pintura vermella i blanca, també de groga de la xarxa de camins d'Itinerànnia.
Baixarem a trobar el pont romànic, conegut com el Pont Vell. El creuarem i començarem a pujar per l'antic camí del castell (encara conserva trams del seu empedrat) per anar a trobar una pista forestal (pal Indicatiu), que seguirem tot pujant.
Uns 2,5 km., més amunt (aproximadament), després de creuar el rec de Can Villaure, deixarem la pista i seguirem el camí, que puja tot resseguint el Rec de can Villaure per la cara de Ponent fins el Coll de Milany. Deixarem un moment el GR per anar, per la cara de Ponent, a pujar el Castell de Milany (és un mirador de 360º) i retornarem al Coll.
Continuarem uns metres per la pista, per agafar, el camí que marxa a Llevant per la carena (ens continua acompanyant el GR fins el Collet de l'Amorriador, però nosaltres seguirem sempre el groc d'Itinerànnia i les senyals grogues i blanques del PR C-59).
Passarem pel Pla de la Bronza, el Collet de l'Amorriador,la Plana Vidala, la Collada Fonda, el Pla del Tabac, la Creu d'Espinau,el Serrat dels Belitres, el Coll de Trebija de Can Pubill, el Coll de Trebija de Collfred i arribem a Santa Magdalena de Cambrils.
La baixada la farem desfent uns pocs metres la pujada a Santa Magdalena, per agafar el camí que baixa al nord, tot seguint el caire de la Muntanya. Estem sobre el PR C-59 (pintura groga i blanca i també de groga de la xarxa de camins d'Itinerànnia, fins a Vallfogona de Ripollès.
Passarem pel costat del Pla del Jaçal, el Pla de Puigvassall, la Casa de Puigvassall i més avall sortirem a la pista asfaltada que seguirem tot baixant fins a la Font dels Burros. Aquí deixarem la pista i anirem pel camí que ressegueix el Torrent de la Bauma per la cara de Ponent.
Més avall trobarem un petit camping. El creuarem tot baixant per una mica més avall deixar la pista que venim seguint desdel camping per agafar el camí que baixa a trobar la casa de can Ciutadia. La voltarem per la cara de Ponent per anar a trobar la Ribera de Vallfogona. La creuarem i la reseguirem per la cara nord fins arribar a la pista asfaltada que ens pujarà al nostre punt de sortida.
També podeu veure:

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/vallfogona-de-ripolles-castell-de-milany-sta-magdalena-de-cambrils-puigvassall-966586

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/vallfogona-de-ripolles-la-tosca-torrent-de-la-masica-llastonosa-3701446

Cartografia: Editorial Alpina, mapes del Taga i del Puigsacalm.

更多 external

兴趣点

Vallfogona

兴趣点

Casc Antic

兴趣点

Plaça Major

兴趣点

el Pont Vell

兴趣点

Vistes

兴趣点

Pista

兴趣点

Pal indicatiu

兴趣点

Rec de can Villaura

兴趣点

Can Gallart (runes)

兴趣点

Font de l'Abeurada

兴趣点

Coll de Milany

兴趣点

Vistes

兴趣点

Castell

兴趣点

Vistes

兴趣点

Torre

兴趣点

Vistes

兴趣点

Pal indicatiu

兴趣点

Coll de l' Espinau

兴趣点

Creu de l' Espinau

兴趣点

Serrat dels Belitres

兴趣点

Cruïlla -Pal indicatiu

兴趣点

Santa Magdalena de Cambrils

兴趣点

Pla de Puigvassall

兴趣点

Vistes

兴趣点

Puigvassall

兴趣点

Font dels Burros

兴趣点

Barraca

兴趣点

Cascada

兴趣点

Cruïlla

兴趣点

Ciutadia

兴趣点

Ribera de Vallfogona

兴趣点

Sant Julià

兴趣点

Mare de Déu de la Salut

评论

    您可以这条路线