时间  3小时 10分钟

路线点数 1767

上传日期 2021年1月29日

记录日期 一月 2021

-
-
892 m
444 m
0
1.7
3.5
6.95 km

浏览次数: 185次 , 下载次数: 10次

邻近 Sant Salvador de Bianya, Catalunya (España)

Sortida - arribada: Càmping de Vall de Bianya.

Anirem per la carretera en direcció a Ponent fins el revolt de Canelles de Baix, on deixarem la carretera i agafarem la pista forestal (està tancada al trànsit motoritzat) que ens pujarà a la casa de Canelles de Dalt, on al darrera de la casa trobem una cruïlla de camins.
Cap a Ponent marxa el camí d'anar a Missa. Veure:
St.Salvador de Bianya-Camí d' anar a Missa-Collde Migjorn-el Cortal-Cap Sacosta-Camí d'anar a Estudi
https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/st-salvador-de-bianya-cami-d-anar-a-missa-collde-migjorn-el-cortal-cap-sacosta-cami-danar-a-estudi-8908088
Nosaltres seguirem el camí d'anar a Missa, però en direcció nord, per pujar al Coll de Migjorn on trobarem el camí de la Serra de Malforat, que seguirem en direcció a Llevant fins trobar la Portella del Coll. Aquí deixarem el Camí de la Serra i agafarem el que marxa tot baixant en direcció al sud-est.
Recordeu que per fer aquest camí que ens baixarà al Càmping, cal TENIR EXPERIÈNCIA EN SABER RASTREJAR VELLS CAMINS i tenir l'ajuda del GPS. L'alternativa és continuar per la Serra i baixar pel camí de la Cota 882, o pel Coll de la Barcadura. Veure:
https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/la-vall-de-bianya-pas-dels-traginers-sant-marti-del-clot-coll-de-la-barcadura-el-malforat-puig-de-l-64619573
Seguirem per l'antic camí que ens baixarà a trobar el Turó de la Portella. Aquí deixarem el que continua baixant per la cara de Llevant a trobar la Font de la Portella, per baixar sempre pel caire de la muntanya en direcció sud. El camí és molt aperduat i us caldrà anar empalmant petits rastres, buscant el millor lloc per anar baixant, però sempre pel caire de la muntanya fins que trobareu una pista forestal.
La seguirem primer en direcció a Llevant i més endavant en direcció sud per retornar al nostre punt de sortida.

Cartografia: Editorial Alpina, mapa Alta Garrotxa.

更多 external

兴趣点

Cruïlla

兴趣点

Cuïlla

兴趣点

Canellas de Dalt

兴趣点

Coll de Migjorn

兴趣点

Migjorn

兴趣点

Vistes

兴趣点

Vistes

兴趣点

Pista

兴趣点

Portella del Coll

兴趣点

Turo de la Portella

兴趣点

Fita de Terme

兴趣点

Pista

兴趣点

Camping

评论

    您可以这条路线