下载

累积高度

935 米

技术难度

中等

海拔下降

935 米

最高海拔

2,036 米

Trailrank

39

最低海拔

1,547 米

路线类型

环路

时间

7小时 7分钟

坐标

2527

上传日期

2021年7月26日

记录日期

七月 2021
成为第一个鼓掌的人
分享
-
-
2,036 米
1,547 米
16.03 公里

浏览次数: 10次 , 下载次数: 0次

邻近 Abella, Catalunya (España)

Comencem la ruta a la pista que ens porta d'Ogassa al refugi de Montserrat, dependrà del tipus de cotxe de poder començar més amunt o menys. Nosaltres anem amb un cotxe una mica alt però no vam poder arribar fins a la fi de la pista (abeurador) ja que patinava i no hi havia manera de continuar, o sigui que crec que el tros final és pels 4x4, ja que hi havia moltes pedres. Per arribar a aquest punt hem de passar Ogassa i agafar el trencant cap a Sant Martí Surroca i després cap el Refugi Montserrat. La pista al principi està emporlanada, després de sorra i al final amb molta pedra solta.
Bé comencem a caminar per la pista fins els abeuradors on comença la pujada per corriol fins el Coll de Pal, anem cap el pla de les Cases i, quan trobem l'estany del Tarter anem agafant camins poc clars direcció al Taga passant per la Llagona, que nosaltres vam travessar pel mig ja que estava ben seca, si no és així toca vorejar-la. Si en aquest tros de ruta veieu que fem voltes estranyes és per esquivar vaques, o sigui que si veieu que tirant recte us estalvieu algún tros de camí vosaltres mateixos. Un cop deixem la Llagona enrere ens dirigim al coll de la Comallonga i d'aquí cap al cim del Taga, aquí el desnivell ja fa bufar...
Tornarem a baixar per aquí mateix i anirem cap a la Portella d'Ogassa i d'aquí enfilarem per una bonica pujada cap al cim del Coma d'Olla i després cap al Puig d'Estela. D'aquest cim ja baixarem cap al coll de Pal i tornada cap a la pista i a buscar el cotxe.
兴趣点

abeurador

兴趣点

abeurador 2

兴趣点

Coll de la Comallonga

兴趣点

Coll del Pal

兴趣点

Coma d'Olla

兴趣点

Taga

兴趣点

Estany del Tarter

L'Estany està protegit per un filat electrificat per evitar que el bestiar el facin malbé.
兴趣点

Portella d'Ogassa

兴趣点

Puig Estela

兴趣点

Refugi Montserrat

评论

    您可以这条路线