下载

累积高度

683 米

技术难度

中等

海拔下降

683 米

最高海拔

1,370 米

Trailrank

68 4

最低海拔

842 米

路线类型

环路

移动时间

2小时 29分钟

时间

4小时 10分钟

坐标

1664

上传日期

2021年10月9日

记录日期

十月 2021
 • 评分

   
 • 相关资料

   
 • 很容易按路线行进

   
 • 景观

   
分享
-
-
1,370 米
842 米
9.41 公里

浏览次数: 50次 , 下载次数: 8次

邻近 Estación del Norte, Valencia (España)

FONT DE L'ESQUEROLA - CAVA DE SANXO - FONT DE SANXO - VENTISQUER DE LES PENYES MONTESES - VENTISQUER DEL MONTCABRER - CIM DEL MONTCABRER - POU DE NEU DEL SESTERET DEL SAPO - VENTISQUERS DEL BARRANC DE PRADEST - MAS DE LLOPIS - FONT DE LA BORONÀ

Ruta on anem a vore els pous de neu i ventisquers que hi han en el terme de Cocentaina, en la serra de Mariola, catalogats per Ximo Tormo i Pasqual Boira en els llibre "La serra de Mariola i el comerç de la neu. Caves, cases i pous de neu".

⚠️ATENCIÓ!!: En esta ruta hi han trams que es va camp a través, per anar a vore la Cava de Sanxo, el Ventisquer del Montcabrer i els Ventisquers del Barranc de Pradets.

Comencem la ruta en el encreuament del Camí de de l'Esquerola i el Camí del Racó Llobet, on agarrem el camí asfaltat de baixada per desviar-nos per un camí de terra a la dreta, que ens porta a agarrar la senda que ve des de la Font de les Huit Piletes.
⚠️ATENCIÓ!!: Per agarrar la senda que va a la Font de l'Esquerola anem per una senda poc visible, i que ens la marca un poc una canalització d'aigua i un tram de pedres.

Apleguem a la bifurcació que ve des de la Font de les Huit Piletes, el PR trencant a la dreta i aplegant a la Font de l'Esquerola. A uns 400 m arribem a la Cava de Sanxo, on anem un poc camp a traves per anar a vore-la. Continuem per la senda fins arribar a la Font de Sanxo, on deixem el PR i agarrem una senda que naix darrere de la font i puja cap a les Penyes Monteses. Anem pujant per una senda en algo de desnivell fins arribar al Ventisquer de les Penyes Monteses.
Continuem per la senda fins arribar al Pla de les Vaques, i agarrem el GR 7, on a pocs metres ens desviem camp a traves per anar a vore el Ventisquer del Montcabrer. Tornem al GR 7 i pugem directament al Cim del Montcabrer. Continuem pel GR 7 baixant en direcció a la Font de Mariola, on ens desviem cap el Barranc del Sapo, per anar a vore el Pou de neu del Sesteret del Sapo.
Continuem fins arribar altra volta al GR 7, on ens desviarem camp a traves per anar a vore els tres Ventisquers dels Barranc de Pradets, prou deteriorats. Tornem al GR 7 arribant a les Saleretes, on agarrem el PR que porta al Mas de Llopis. D'ací agarrem altra senda que porta directament a la Font de la Boronà, i arribant al inici de la ruta, donant-la per finalitzada.
兴趣点

Inici

路口

Dreta

全景

Panorámica

路口

Dreta

兴趣点

Waypoint

路口

Dreta

路口

Dreta

水源

Font de la Esquerola

全景

Panorámica

水源

Font de l'Esquerola

路口

Dreta

兴趣点

PR

路口

Dreta

废墟

Cava de Sanxo

路口

Dreta

兴趣点

Waypoint

水源

Font de Sanxo

废墟

Ventisquer de les Penyes Monteses

全景

Mas de Llopis

路口

Dreta

废墟

Ventisquer del Montcabrer

路口

Esquerra

高峰

Cim del Montcabrer

路口

Dreta

兴趣点

Waypoint

全景

Vista a la Cava Gran o Arquejada

路口

Recte

路口

Dreta

废墟

Pou de neu del Sesteret del Sapo

路口

Dreta

路口

Dreta

废墟

Ventisquer del Barranc dels Pradets III

废墟

Ventisquer del Barranc de Pradets II

废墟

Ventisquer del Barranc de Pradets I

路口

Dreta

路口

Dreta

路口

Esquerra

路口

Recte

兴趣点

PR

废墟

Mas de Llopis

路口

Esquerra

路口

Esquerra

路口

Esquerra

路口

Esquerra

路口

Dreta

水源

Font de la Boronà

兴趣点

Waypoint

兴趣点

Waypoint

1条评论

您可以这条路线