时间  8小时 9分钟

航迹点数 2637

上传日期 2020年2月9日

记录日期 二月 2020

-
-
1,569 m
852 m
0
2.2
4.4
8.84 km

浏览次数: 15次 , 下载次数: 0次

邻近 Losenheim, Lower Austria (Austria)

Lehet, nem azt a napot kellett volna próbálni, amikor 60-100 km/h-s szelek és -27C hőérzet van. Lefújt minket az északi falról, így téli túrácskába ment át a fenyők között, ahová nem fújt be a szél.
Az Edelweißhüttétől a Ferdinand Bürklehüttéhez menő út egy vicc télen: a hó egységes sík lejtő irányú felszínt mutat, de nem lehet tudni, hogy a következő lépésnél a hágóvas 1 cm hó alatt keményet ér, vagy combközépig süllyed az ember a hóba. Bekavart a régi hó is, ami keményebb volt, mint a frissen esett 10-20 cm porhó, így végig ezen az úton lejtés ellen kellett dolgozni lábbal, ami szintén elég fárasztó. Az út hiába megy térkép szerint kb. szintben, de a kijelölés vsz. 1 bakancsnyi ösvényen megy mint az ökörhugyozás , így a tényleges ösvényt megtalálni lehetetlen. Szerencsére jól ki van jelölve, így nagyjából lehet követni az utat.
山区客栈

Edelweißhütte

Nem olcsó és semmilyen idegen nyelvet nem tudnak a németen kívül... Innentől kezdve a glutén és tejmentes étel rendelése esélytelen. A borsóleves nem borsóból van, hanem levesgolyó ízesített vízzel... :-)
配置

Ferdinand Bürklehütte

Closed is winter workday.
信息

Infotafel

停车处

Parkplatz Salamander Sessellift

18 órakor zár a parkoló

评论

    You can or this trail