下载

累积高度

889 米

技术难度

中等

海拔下降

889 米

最高海拔

2,051 米

Trailrank

51

最低海拔

1,343 米

路线类型

环路

时间

6小时 25分钟

坐标

2064

上传日期

2021年7月19日

记录日期

七月 2021
分享
-
-
2,051 米
1,343 米
13.71 公里

浏览次数: 21次 , 下载次数: 1次

邻近 Montgrony, Catalunya (España)

Si hem de destacar alguna cosa d'aquesta ruta són les fantàstiques vistes que gaudim des del cim del Costa Pubilla, el Pedraforca, Montserrat, el Montseny, el Taga, el Puigmal, Gra de Fajol...També el Santuari de Montgrony penjat a les roques, i com a curiositat el búnquer.
Ja als darrers metres amb el cotxe abans d'aparcar veiem les parets de pedra amb els escaladors que nosaltres passarem per sobre al poc de començar la caminada.Trobem una bona explanada on aparcar i ens dirigim cap el restaurant-Santuari prenem les escales que ens apropen a l'ermita de Sant Pere de Montgrony, nosaltres però, enlloc d' anar-hi hem agafat el camí del mal pas que ens porta per sobre les parets on hi havia els escaladors i cap al refugi de les Planelles (és un refugi lliure i també s'hi pot arribar amb cotxe),un cop deixem el refugi prenem pista ampla que anirem combinant amb corriols fins el coll de Coma Ermada on ja comença una pujada una mica més directa i costeruda cap al cim de Costa Pubilla, a la nostra dreta a sota tenim Planoles amb la carretera de la collada de Toses poc més enllà. Un cop a dalt podrem gaudir de les vistes tal i com hem dit. Ara hem de decidir què volem fer, podem tornar per on hem vingut o continuar cap al Roc dels Llamps, el Bunquer, coll de la Bona i llavors sí tornar. Hem de tenir en compte que un cop passades les Fontetes de Maians ja agafem pista que no deixarem fins que no acabem la ruta i que es fa una mica avorrit però vaja, jo crec que si tornés a fer la ruta la faria igual...
Bé com deiem, érem al cim del Costa Pubilla i en uns 400 metres arribem al Roc dels Llamps, i en uns 400 metres més ja serem al búnquer. Ara el camí ja no és gota aparent i durant una estona fem el nostre propi pas...Fins i tot al Coll de la Bona no arribem fins al filat que travessa el camí i més o menys seguim el torrent fins que el travessem i ens dirigim fins les fontetes de Maians. Des del búnquer fins les fontetes es pot dir que és la part més complicada de la ruta ja que hi ha trossos sense camí o molt poc marcat, però res per preocupar-nos...A partir de les Fontetes però comença la pista que, com hem dit , ens portarà fins el santuari passant pel Collet de Maians i per dues masies, les Viles Grosses, i les Viles Xiques.
兴趣点

Aparcament Santuari de Montgrony

兴趣点

Búnker

兴趣点

Coll de Coma Ermada

兴趣点

Coll de la Bona

兴趣点

Collet de Maians

兴趣点

Costa Pubilla

兴趣点

Ermita de Sant Pere de Montgrony

兴趣点

Fontetes de Maians

兴趣点

Les Viles Grosses

兴趣点

Les Viles Xiques

兴趣点

Refugi de les Planelles

兴趣点

Roc dels Llamps

兴趣点

Santuari de Montgrony

兴趣点

Trencant Camí de Mal Pas

评论

    您可以这条路线