时间  3小时 4分钟

路线点数 1509

上传日期 2020年12月8日

记录日期 十二月 2020

-
-
611 m
447 m
0
2.8
5.6
11.12 km

浏览次数: 69次 , 下载次数: 2次

邻近 Vilanova de Sau, Catalunya (España)

Matinal per anar de Vilanova de Sau fins a Sant Romà. El recorregut no té cap dificultat tècnica, no hi ha fonts i està perfectament senyalitzada l'anada seguint el GR, mentre que la tornada es fa quasi bé tota per l'antic camí de Vic que està asfaltat i no té pèrdua. És idel per després de la pluja doncs el terra és arenós i no fa fang.

Deixem el cotxe a l'entrada del poble de Vilanova, on hi hem arribat per la N-141-D. Seguim el Passegi de Jacint Verdaguer, la plaça Major i arribem fins a l'església de Santa Maria, originàriament romànica però desdibuixada per les moltes modificacions que s'hi han fet al llarg de la història.

Sortim per la carretera que des de la dreta mirant l'església ens baixa fins a trobar la N-141-D que creuarem i seguirem per una pista que passa pel costat de La Coromina i fins a l'entrada de Les Talladès, on agafarem el camí de la dreta tot seguint el GR. Després de diversos encreuaments de pistes el camí s'enfila una mica fins a la casa de Can Francesc, on podem gaudir de boniques vistes.

Seguidament arribem a l'antic camí de Vic, per on entrarem a Sant Romà de Sau. El poble està deshabitat llevat d'algunes cases ocupades, el que li dona un aire tot misteriós. Quan arribem davant de l'antic cuartel de la Guàrdia Civil anem per la dret fins el mirador del pantà des d'on podem fer fotos panoràmiques excel·lents. Seguim un corriol molt brut fins arribar a la zona més ben enjardinada per iniciar la pujada a l'església de Sant Romà.

La Nova Església de Sant Romà de Sau és obra de l'arquitecte Josep Maria Pericas. Com tota la seva obra és elegant sense ser grandiloqüent. Es d'una única nau encapçalada per un campanar de torre circular i pedra grisa.

Sortim del poble i anem fins el cementiri per continuar per l'antic camí de Vic passant per davant de la Serra de Vilanova, de l'Arboç, La Bufia, Can Masromeu, fins arribar a una drecera convenientment senyalitzada que en estret corriol ens portarà fins a Can Serra i a Vilanova de Sau altra vegada.
山间小屋

CAN FRANCESC

Foto de Can Francesc
山间小屋

CASES DE SANT ROMÀ DE SAU

Foto de cases de St Romà
教堂

CEMENTIRI

Fotos del cementiri
路口

DRECERA

Corriol cap a Vilanova de SAu
全景

MIRADOR

Mirador del Pantà de SAu
教堂

SANT ROMÀ de SAU

Fotos de l'esgésia de SAnt Romà de Sau
教堂

ESGLÉSIA DE SANTA MARIA DE VILANOVA

Foto de des de SAnta Maria de Vilanova de Sau

TORRENT

Foto del torrent

评论

    您可以这条路线