时间  4小时 56分钟

路线点数 3148

上传日期 2021年3月4日

记录日期 三月 2021

-
-
1,061 m
609 m
0
3.9
7.8
15.68 km

浏览次数: 245次 , 下载次数: 10次

邻近 Montesquiu, Catalunya (España)

RECORDA    si et posiciones sobre    " Veure més  "    (de color blau)  que es troba al final de la descripció del recorregut, enllaçaràs amb el programa Google Fotos que té les fotografies de l' excursió.

Sortida - Arribada: Carretera de Solallong (Cussons-Sant Quirze de Besora). Per arribar agafarem la carretera que surt de Sant Quirze de Besora i puja al Collet de Sant Agustí (Alpens). Poc després del polígon industrial de Serradets, trobem una cruïlla en la carretera, per la cara sud surt la carretera que ens portarà al nostre punt de sortida.

Anirem una mica, per la carretera, en direcció a les granges de Solallong, fins que trobarem una cruïlla per la cara sud. En aquest punt deixarem la carretera i agafarem el rastre de pista que passa pel mig d'uns camps herbats i baixa a trobar la Riera de Solallong.
Aquí, agafarem la pista que puja en direcció sud a la Serra de Bescanó. Un cop a dalt, seguirem pujant pel caire de la Serra. En la pujada, gaudirem de molt bones vistes. Recomanem pujar amb silenci, d'alt del cingle hi ha una colònia de Voltors i els podreu veure de molt aprop.
Un cop a dalt, trobem un gran prat, on trobem el rastre d'una pista que seguirem i que ens portarà a la Gasa del Freixa i a la de Gallifa. Sigueu respectuosos, passeu sense molestar, estem dins d'una propietat privada.
Un cop passat la casa senyorial de Gallifa per la cara sud, surt un camí que ens pujarà al cim de Sant Miquel de Gallifa.
Un cop gaudit de les vistes, seguirem per la pista que marxa a Ponent, tot pujant per anar a passar per el Collet de Mitja Lluna y la casa de Montorroell. Uns cent metres aproximadament després de la casa de Montorroell, per la cara nord, surt un rastre de pistes que ens pujarà a trobar les restes del Castell de Montorroell.
Un cop visitat, retornarem a la pista i le seguirem tot passant pel costat de la casa de Montorro, per arribar al cim del Santuari de la Mare de Déu del Munts.
La Baixada la farem seguint el GR 3 (pintura vermella i blanca) que baixa per la Roca Llisa, per arribar al lloc conegut com del Portell. Aquí trobem una vella pista forestal que ens baixarà a la casa del Portell Estret i d'aquí a les Granges de Solallong.
Al final de les Granges trobem una cruïlla, d'on surt un rastre que es l'antic camí, que passa pel mig d'uns prats i arriba al nostre punt de sortida, però es millor anar per la carretera asfaltada.

Cartografia Editorial Alpina: Mapa Lluçanès.

更多 external

兴趣点

Camí de Solallong

兴趣点

Cruïlla

兴趣点

Cruïlla

兴趣点

la Serra

兴趣点

Mirador

兴趣点

Vistes

兴趣点

Mirador

兴趣点

Vistes

兴趣点

el Freixe

兴趣点

Gallifa

兴趣点

Vistes

兴趣点

Sant Miquel

兴趣点

Montorroell

兴趣点

Castell

兴趣点

Roura Monumental

兴趣点

Montorro

兴趣点

els Munts

兴趣点

Mirador

兴趣点

Cruïlla

兴趣点

GR- 3

兴趣点

Roca Llisa

兴趣点

el Portell

兴趣点

Vistes

兴趣点

Portell Estret

兴趣点

Cruïlla

评论

    您可以这条路线