时间  6小时 28分钟

路线点数 4330

上传日期 2021年2月5日

记录日期 二月 2021

-
-
813 m
306 m
0
4.9
9.8
19.57 km

浏览次数: 180次 , 下载次数: 11次

邻近 Sant Joan les Fonts, Catalunya (España)

RECORDA    si et posiciones sobre    " Veure més  "    (de color blau)  que es troba al final de la descripció del recorregut, enllaçaràs amb el programa Google Fotos que té les fotografies de l' excursió.

Sortida- arribada: Sant Joan les Fonts.

Sortim de l'aparcament de sobre el parvulari, tot seguint la pista forestal asfaltada que baixa a creuar la Riera de Bianya. Una mica més amunt del Mas Colom trobem una cruïlla. En aquest punt deixem la pista asfaltada i agafem el camí (pintura groga) que puja a trobar la pista de la casa de la Cau.

Ens acostem una mica per veure la casa de la Cau i retornem a la cruïlla per seguir la pista que ens porta a trobar la pista principal. La seguirem en direcció al nord fins trobar la cruïlla de l'església de Santa Maria de Castellar (pal indicatiu).

Aquí deixarem la pista principal i agafarem la que va a l'església de Santa Maria de Castellar (Catalunya Romànica, vol. IV, La Garrotxa, pàg. 388). Un cop visitada seguirem el camí (pal indicatiu) que ens retorna a la pista de principal que hem deixat abans.

Aquest camí surt una mica abans de la casa del Vilar. Aquí, pujarem pel mig d'unes feixes herbades, per anar a sortir a sobre del darrera de la casa del Vilar, on trobem un camí de tota la vida, que ens pujarà al caire de Llevant de Sant Valentí, on trobem una pista de desemboscar que ens pujarà a sota del turó de Sant Valentí.

Quan estem a sota de Sant Valentí, per la cara sud, deixarem la pista i pujarem (pintura groga) al turó de Sant Valentí, per continuar pel caire de la muntanya en direcció nord, per anar a l’Oratori de Santa Creu. Continuarem sempre pel caire de la Serra d'Amunt, tot passant pels turons del Quiquiriquic, la Pedra Blava, el Puigventós arribarem al Coll de Passa-serres.

Aquí, anirem per una pista de desemboscar, que baixa en direcció al sud-est. Més endavant es converteix en camí, que ens baixarà pel caire del Serrat de la Canova. En arribar quasi a baix, per la cara de Llevant trobem una cruïlla.

Aquí deixem el camí del Serrat de la Canova i agafem una vella pista de desemboscar que marxa en direcció al nord-est. Ens portarà a Sant Martí de Capsec. (Catalunya Romànica, Vol IV la Garrotxa, Pàg. 370).

Un cop visitada anirem per la pista asfaltada que ens portarà per les planes de Capsec, las de la Vall de Bianya i les del Pla de la Gibrella per arribar al nostre punt de sortida.

Cartografia: Editorial Alpina, mapa Alta Garrotxa.

更多 external

兴趣点

Escola

兴趣点

Cruïlla

兴趣点

Cruïlla Pista

兴趣点

la Cau

兴趣点

Mirador

兴趣点

Carretera

兴趣点

Vistes

兴趣点

el Puig

兴趣点

Vistes

兴趣点

Santa Maria de Castellar

兴趣点

Cruïlla

兴趣点

Cruïolla pista

兴趣点

Deixar Pista

兴趣点

Sant Valentí

兴趣点

Santa Creu

兴趣点

el Quiquiric

兴趣点

la Serra (runes)

兴趣点

Puigventós

兴趣点

Vistes

兴趣点

Coll de Passa-serres

兴趣点

Camalic (runes)

兴趣点

Cruïlla

兴趣点

Sant Martí de Capsec

评论

    您可以这条路线