时间  2小时 45分钟

路线点数 1491

上传日期 2021年4月9日

记录日期 四月 2021

-
-
63 m
-4 m
0
2.1
4.2
8.43 km

浏览次数: 19次 , 下载次数: 3次

邻近 S'Agaró, Catalunya (España)

(In the web click on the flag above to have the translation in your Language)

(Baix Empordà) Ruta 1330 el 9/04/2021; 9 km; +220 -220; 3 hores. Excursió organitzada amb el següent itinerari: S’Agaró, GR-92, Camí de Ronda, Platja San Pol, Sant Feliu de Guíxols. Tipus de sortida: anada i tornada al mateix punt; Dificultat: fàcil. IBP: 27.

FA ANYS: A finals del segle XIX es construïen tant cases modernistes a S’Agaró com l’edifici El Salvament a Sant Feliu.

Avui començo a S’Agaró i aparco a prop del S’Agaró Hotel. El nom de S’Agaró (o Segueró) segurament fa referència a un petit torrent, avui desaparegut, que es trobava a l'extrem occidental de la urbanització originària i que servia de límit administratiu entre Platja d'Aro i Guíxols. Respecte de l’hotel cal dir que sota el nom d’Hotel Monumental es va inaugurar, l’any 1929, un dels hotels destacats de l'època; en aquella que es començava a denominar Costa Brava. El que ara es pot veure prové de la reforma portada a terme el 1988.

Faig una curta volta fins al Racó de S’Agaró a sota de l’Hostal de la Gavina. Després de la Primera Guerra Mundial es va reprendre el projecte. El 1924, el fill del senyor Ensesa, Josep Ensesa i Gubert va decidir utilitzar els terrenys del seu pare per edificar una casa d'estiu. Aquesta va esdevenir el primer xalet de la urbanització, conegut com la Senya Blanca. A partir d'aquell moment es continuà amb la idea de construir el conjunt i les obres es van encomanar a l'arquitecte Rafael Masó. Masó va ordenar el terreny preveient un seguit... ...

Go to the web www.eoliumtrek.cat
Ir a la web
Ves a la web

更多 external

兴趣点

1,

兴趣点

2,

兴趣点

3,

兴趣点

4,

兴趣点

5,

兴趣点

6.

评论

    您可以这条路线