时间  5小时

航迹点数 1551

上传日期 2014年3月26日

记录日期 三月 2014

 • Rating

   
 • 相关资料

   
 • 可循迹程度

   
 • 景色推荐程度

   
-
-
535 m
101 m
0
4.6
9.3
18.53 km

浏览次数: 6295次 , 下载次数: 329次

邻近 La Roca del Vallès, Catalunya (España)

Sortim des de la plaça de l’Església de Sant Sadurní de la Roca del Vallès, anem pel carrer Major cap a l’Ajuntament (edifici modernista) i encarem la sortida de la població, per la zona sud-est, passant per la zona d’hortes que hi ha al costat del riu Mogent, que travessem, però seguim paral•lels al riu, fins que tornem a creuar-lo per anar ja cap a la carretera BV-5001, de la qual en fem un petit tram fins a desviar-nos a l’esquerra per començar la ruta prehistòrica.
Pugem pels carrers de l’ubanització del bosc de la Ruscalleda i anem a veure el dolmen de can Gol I (que és dins el jardí d’una casa) i continuem pel carrer de la ruta prehistòrica cap a la roca Foradada de can Gol primer i el dolmen de can Gol II, desprès. La ruta continua per un camí ben senyalat, hi ens anirem trobant successivament, amb la roca de les Orenetes, la pedra de les Creus, el Plat del Rei o del Molí i el domen de Céllecs o cabana del Moro.
Seguim pujant suaument i passem per sota els turons de la cabana del Moro i de Mataró, per pujar fins al poblat Ibèric de Céllecs (totalment enrunat i cobert per la vegetació i bardisses) i al cim del turó Rodó (on hi ha unes antenes). Dalt del turó aprofitem per esmorzar i gaudir de les vistes que hi ha sobre la plana del Vallès, Barcelonès, massissos del Montseny i Montserrat i a l’altre vessant, el Maresme amb el mar al fons.
Reprenem la marxa, tornant un tram pel mateix camí, fins a desviar-nos cap a l’ermita de Sant Bertomeu de Cabanes, des d’on enfilem el camí de tornada, passant pel pla de les Sureres, la serra de l’Argenta i el camí a les Planes, on ens trobem amb els grups megalítics de la pedra Foradada, la pedra de l’Escorpí i el dolmen de can Planes, i de seguida arribem al poble de la Roca del Vallès.
Waypoint

Sortida i arribada - La Roca del Vallès

河流

Riu Mogent i pla de les Hortes

遺跡

Dolmen de can Gol I

遺跡

Roca foradada de can Gol

遺跡

Dolmen de can Gol II

遺跡

Roca de les Orenetes

遺跡

Pedra de les Creus

遺跡

Plat del Rei o del Molí

遺跡

Dolmen de Céllecs o cabana del Moro

废墟

Poblat Ibèric de Céllecs

峰顶

Turó Rodó

Sacred architecture

Ermita de Sant Bertomeu de Cabanyes

遺跡

Pedra Foradada

遺跡

Pedra de l'Escorpí

遺跡

Dolmen de can Planes

4则评论

 • 的照片 Martapiñ

  Martapiñ 2017-4-26

  Hola una vegada mes gracies per compartir la ruta. La vaig fer amb la meva amiga rosa fa una setmana. Molt interessant.
  salut

 • 的照片 erill

  erill 2017-4-27

  Gràcies a tu pel comentari i celebro que la ruta us hagi resultat interessant.
  Salut i bones caminades!

 • AlbertBTb5 2018-10-22

  我已使用过这条航迹  验证  View more

  M'ha agradat molt! L'únic problema es que el dia anterior va ploure bastant i el riu baixava amb un cabal important, a no ser que vagis equipat amb tovalloles per aixugar-te els peus, la part de creuar el riu no es pot realizar, per tant, els dies que hagi plogut recomano que no es faci el creuament del riu.

 • 的照片 erill

  erill 2018-10-24

  Gràcies pel teu comentari i valoració.
  Celebro que t'hagi agradat la ruta i t'agraeixo la indicació per als possibles interessats en fer la ruta, respecte del creuament del riu quant porti un bon cabdal.
  Salut i bones caminades!

You can or this trail