时间  4小时 4分钟

路线点数 2139

上传日期 2016年10月26日

记录日期 十月 2016

-
-
374 m
231 m
0
3.9
7.7
15.49 km

浏览次数: 1933次 , 下载次数: 59次

邻近 Esplugues de Llobregat, Catalunya (España)

Aquesta ruta comença en la Plaça de Mireia al costat de la Zona de Pícnic i la Font de la Mandra que hi ha en Sant Just Desvern, es pot arribar des de la sortida de Barcelona per la Diagonal agafant els carrils de la dreta "Sant Joan de Déu, Esplugues" i després l'Av. Jacint Esteva Fontanet, el carrer Ferrer i Basta i al final del carrer de Pau Vergós es troba la Plaça de Mireia.
Començo passant pel costat de la Font de La Mandra i la Caseta de les Aigües per pujar fins a Sant Pere Màrtir per un corriol, on trobem les bateries antiaèries, un búnquer i les restes de l'ermita de Sant Pere Màrtir i una torre de vigilància.
A partir de aquí agafo la pista que carena la muntanya, deixant-la en alguns lloc per anar per sendes i corriols que ens porta al Coll del Portell, la Muntanya Pelada i el Mirador del Turo d'en Cors, situat al Collet de l'Espinagosa, Mirador i aparcament.
Travesso la població de Vallvidrera passant per la Plaça de Vallvidrera on aprofito per esmorzar i continuo pel voral de la Carretera BV-1418 que va de Vallvidrera al Tibidabo passant a prop de la Torre de Comunicació de Collserola.
Deixo la Carretera i agafo la Antiga carretera de Vallvidrera a Barcelona i abans d'arribar a la Carretera de les Aigües agafo un corriol que en portarà al Passeig de les Aigües Km 8
Agafo el Passeig de les Aigües cap a la dreta que en portarà a passar per sobre del Funicular de Vallvidrera, la passarel·la que hi ha a sobre de la Ctra. de Sarrià a Vallvidrera i el Mirador dels Xiprers situat en el Coll de Finestrelles des de on recorrerem el ultim tram que coincideix amb el de pujada del començament.
La Carretera de les Aigües (actualment de manera oficial es diu PASSEIG DE LES AIGÜES, és un camí situat a la Serra de Collserola i terme municipal de Barcelona, discorre des del Barri de Penitents fins a Pedralbes i Esplugues. El seu origen és el recorregut d'una antiga conducció de distribució de aigua, motiu pel qual el seu traçat és horitzontal i del seu nom. D'extrem a extrem té una longitud d'uns 10 quilòmetres que va des del carrer Comte de Noroña fins a la Plaça de Mireia.
兴趣点

Caseta de les aigües i passarela

兴趣点

Esquerra

兴趣点

Dreta - Corriol

兴趣点

Bateries Antiaéries

兴趣点

Antenes Sant Pere Màrtir

兴趣点

Torre Vigilancia i Restes Ermita S Pere Màrtir

兴趣点

Turonet

兴趣点

Senda

兴趣点

Camí de la Carena

兴趣点

Turó de Sta Mª de Collserola

兴趣点

Turo d'en Corts

兴趣点

Mirador i Parquin

兴趣点

Plaça Sta. Mª de Vallvidrera - Esmorzar

兴趣点

Dreta Escales-Esquerra Font Budellera

兴趣点

Desvio camí dreta

兴趣点

Pista

兴趣点

Cami Esquerra a Can Borni

兴趣点

Corriol de la Dreta

兴趣点

Passeig de les Aigües

兴趣点

Punt de Aigüa

兴趣点

Punt de Aigüa

兴趣点

Mirador

兴趣点

Font del Mont

兴趣点

FGC

兴趣点

Passarela

兴趣点

Mirador i Punt de Aigüa

兴趣点

Font de la Mandra

兴趣点

Punt de Aigüa

兴趣点

Inici i Fi (Aparcament)

评论

    您可以这条路线