时间  6小时 4分钟

路线点数 2049

上传日期 2012年4月21日

记录日期 四月 2012

 • 评分

   
 • 相关资料

   
 • 可循迹程度

   
 • 景色推荐程度

   
-
-
985 m
452 m
0
8.7
17
34.65 km

浏览次数: 2465次 , 下载次数: 43次

邻近 El Pla de Manlleu, Catalunya (España)

Sortida del Plà Manlleu direcció Selma, anem fins la Portella passém pel devant d´una font la de Can Ximet, i uns metres mes endevant arribarém al coll de la Torreta, començém la pujada al Montagut agafant la ruta del 7 cims fins el Puig Formigosa, aném agafant pistes i caminets quan sortím per darrera del Montagut agafém asfalt fins arribar al Coll de la Torreta un altre cop, seguím camí i pistes fins arribar al plà un altre cop.
山间小屋

PLA MANLLEU

El Pla de Manlleu Dreceres ràpides: navegació, cerca El Pla de Manlleu és un poble del municipi d'Aiguamúrcia, a l'Alt Camp. Està situat a l'extrem oriental del terme, a la riba dreta de la riera de Marmellar, afluent del riu de Foix, i al nord-est de la serra del Montmell. L'any 2007 tenia 146 habitants (62 al poble mateix i 84 de disseminats pel terme). Està comunicat per carreteres locals amb Santes Creus (a través de les Pobles), Vila-rodona (a través d'Aiguaviva) i Sant Jaume dels Domenys. És de formació relativament recent, tot i que està voltat de diverses masies la majoria de les quals conserven restes medievals. En una d'aquestes masies hi ha un celler per a l'elaboració de vins i caves i una altra està dedicada al turisme rural. Al sud-oest del poble, enmig del bosc, es troba la capella romànica de Sant Miquel, del segle XIII. En part, el Pla de Manlleu es va formar amb famílies procedents del nucli, ara abandonat, de Selma, proper al poble. Selma va ser el cap d'una comanda templera i, més tard, arran de la dissolució de l'orde, hospitalera. En aquest llogaret hi podem trobar les ruïnes de l'antic castell i les de l'església gòtica de Sant Cristòfol. Dreceres ràpides: navegació, cerca El Pla de Manlleu és un poble del municipi d'Aiguamúrcia, a l'Alt Camp. Està situat a l'extrem oriental del terme, a la riba dreta de la riera de Marmellar, afluent del riu de Foix, i al nord-est de la serra del Montmell. L'any 2007 tenia 146 habitants (62 al poble mateix i 84 de disseminats pel terme). Està comunicat per carreteres locals amb Santes Creus (a través de les Pobles), Vila-rodona (a través d'Aiguaviva) i Sant Jaume dels Domenys. És de formació relativament recent, tot i que està voltat de diverses masies la majoria de les quals conserven restes medievals. En una d'aquestes masies hi ha un celler per a l'elaboració de vins i caves i una altra està dedicada al turisme rural. Al sud-oest del poble, enmig del bosc, es troba la capella romànica de Sant Miquel, del segle XIII. En part, el Pla de Manlleu es va formar amb famílies procedents del nucli, ara abandonat, de Selma, proper al poble. Selma va ser el cap d'una comanda templera i, més tard, arran de la dissolució de l'orde, hospitalera. En aquest llogaret hi podem trobar les ruïnes de l'antic castell i les de l'església gòtica de Sant Cristòfol.
水源

FONT CAL XIMET

高峰

MONTAGUT

El Montagut és una muntanya de 963 metres que es troba al municipi de Querol a la comarca de l'Alt Camp. El coll de Montagut separa la muntanya de Montagut del Puig d'en Rovira.
高峰

PUIG FORMIGOSA

Desprès dels àpats i celebracions nadalenques us proposem per pair els torrons la pujada tant a peu, com en bicicleta, al puig de Formigosa de 1002 m. d'altitud. Aquest cim que pertany a la comarca de l'Alt Camp, és el més alt dels que tanquen per Ponent la plana penedesenca. Des del cim, gaudirem d'una bona vista que va dels Pirineus, al mar si el dia és clar.
废墟

SELMA

Escasses ruïnes en un turó sobre el poble, abandonat, de Selma. Llegim en una obra de l'any 1934 : "Selma , llogaret abandonat, posat a 743 metres d'altitud i guarnint el capdamunt del puig del seu nom. Dalt de tot hi ha les ruïnes del que fou castell de Selma, a l'ombra del qual es formà el poblat, ara extingit, d'unes vint cases". "El llogaret de Selma, només vint-i-cinc anys enrere, era molt important, a despit de la seva insignificança demogràfica. Era l' indret de confluència de les grans masies que ocupen les valls de l'entorn...Ara només hi ha solitud. Les cases van caient i el castell, fet una ruïna, aviat només coronarà un amuntegament d'altres ruïnes. La construcció de la carretera fins a Cal Cendral, al veí Pla de Manlleu, colpí aquest llogaret."

1条评论

 • 的照片 Miguel Angel Cuesta

  Miguel Angel Cuesta 2018-3-31

  我已使用过这条路线  验证  查看更多

  Molt bona ruta per entrenar per exemple els 7 cims i passar el dia en un entorn molt bonic, sense asfalt i enmig de la natura.

您可以这条路线