Time  4 hours 45 minutes

Coordinates 1512

Uploaded 2014年9月21日

Recorded 九月 2014

-
-
133 m
61 m
0
5.2
10
20.87 km

Viewed 2132 times, downloaded 69 times

near Parets del Vallès, Catalunya (España)

Gallecs .-
És un espai rural, que conserva els seus valors naturals i paisatgístics en un entorn altament antropitzat, i on la principal activitat és l’agrícola, àmbit en el que s’està portant a terme la conversió a l’agricultura ecològica. És també, l’espai lliure referent, cultural i de lleure de les poblacions veïnes, i esdevé un pulmó verd al servei d’un entorn intensament urbanitzat.

En aquest context, el model d’espai agrari per a Gallecs, es basa en una gestió més sostenible del territori, en termes mediambientals i econòmics, amb la voluntat de crear sinèrgies amb les terres de l’entorn, així com fer compatible el desenvolupament de les activitats culturals i del lleure amb l’activitat agrària. Només amb la gestió racional de l’activitat agrícola es podrà aconseguir la finalitat principal que és la preservació dels valors tan naturals com culturals d’aquest territori.

L’agricultura constitueix la major part de l’espai, amb una superfície de 535 hectàrees que representa un 75% del territori. Les masses boscoses ocupen 160 hectàrees que en representen un 14%. La resta, la formen les edificacions, els horts recreatius, els espais verds i els més de trenta quilòmetres lineals de camins.
Waypoint

Sortida i arribada - Parets del Vallès

城堡

La Torre d'en Malla

湖泊

Aiguamolls de can Salvi

湖泊

Bassa

Waypoint

Can Salvi

观景点

Mirador del bosc de can Veire

Sacred architecture

Santa Maria de Gallecs

Waypoint

Dipòsits

观景点

Mirador de Mollet

Waypoint

Mollet del Vallès

Waypoint

L'Eixample de Parets del Vallès

Comments

    You can or this trail