下载

累积高度

413 米

技术难度

简单

海拔下降

413 米

最高海拔

399 米

Trailrank

39

最低海拔

156 米

路线类型

环路

时间

5小时 50分钟

坐标

561

上传日期

2020年2月2日

记录日期

一月 2020
成为第一个鼓掌的人
分享
-
-
399 米
156 米
11.74 公里

浏览次数: 127次 , 下载次数: 11次

邻近 Òrrius, Catalunya (España)

Bonica ruta realitzada gairebé tota per diferents corriols amb poc desnivell i apte per a tota la família.

Comencem sortint de l'aparcament al costat de l'església encara que el track comença un xic mes amunt on també s'hi pot deixar els cotxes. Agafarem un petit corriol fins arribar a l'enllaç amb el GR-92 que es una pista forestal ben ample que ens durà fins a l'ermita romànica de Sant Bartomeu de Cabanyes (S XI-XII) .

Ens desviem i comencem la ruta Prehistòrica.

Primerament arribarem al Domen de Cellecs o Cabana del Moro. Esta datat entre els anys 2500-1800 A.C. Va ser descobert l'any 1929 per L'Agrupació Excursionista de Granollers i nomes s'hi va trobar un fragment de terrissa.

Mes endavant trobem el Plat del Rei o del Molí que es una gran roca que presenta una forma de cassoleta a la seva part superior.

La tercera gran estructura granítica es la Pedra de les Orenetes. Es troba dins la llista dels jaciments de Catalunya inclosos per la UNESCO en l'art rupestre de l'arc mediterrani de la península Ibèrica declarat Patrimoni de la Humanitat, declarats béns culturals d'interès nacional.

Mes endavant trobem la Pedra Foradada que es de caire artificial però curiós i el Dolmen de Can Gol on nomes hi trobem les parets laterals.

Tornem enrere per agafar un trencall a l'esquerra per arribar a la Pedra de les Creus que es un bloc de granit, amb gravats de creus i altres signes, alguns dels quals podrien datar de l’època prehistòrica"

Deixarem ja la ruta prehistòrica per anar a veure el Bosc Màgic de La Roca.

Agafarem uns petits corriols, creuarem un torrent i amb alguna pujada amb poca dificultat arribarem al espai del Bosc Màgic.

Aquí hi trobarem les figures de pedra de l'elefant, l'indi i el maorí, aquestes dues ultimes a la mateixa pedra amb cares oposades. Si hi ha sort podrem gaudir d'un espai de tranquil•litat encara que la proximitat de la carretera fa que sigui un lloc de molt fàcil accés i per tant molt concorregut sobre tot en cap de setmana.

Comencem el retorn per corriols molt ben marcats i passem al costat de la Font de Sant Bartomeu amb aigua no potable. Al poc arribem novament a l'Ermita i desfem el camí per tornar al punt inicial de sortida i acabar aquesta bonica ruta.

Que la gaudiu!!
兴趣点

Elefant

兴趣点

Font Sant Bartomeu

兴趣点

Indi - Maori

兴趣点

Pedra Creus

兴趣点

Pedra Orenetes

兴趣点

Plat del Rei o del Moli

兴趣点

Roca Foradada

教堂

Sant Bartomeu de Cabanyes

兴趣点

Dolmen de Cellecs

兴趣点

Dolmen can Gol

评论

    您可以这条路线