-
-
919 m
526 m
0
1.7
3.5
6.94 km

浏览次数: 469次 , 下载次数: 8次

邻近 la Torre de Fontaubella, Catalunya (España)

Aparquem el vehicle vora la bassa contra-incendis de la Font dels Clots i comencem a caminar per la pista en franca pujada, passarem vora la Font dels Clots i aviat el camí es desdibuixa i la traça es fa menys visible, però es pot seguir bé i algunes fites ens ajuden en l'ascensió.
Arribem a un ressalt rocallós on ens caldrà grimpar, és un pas senzill si la roca està seca, si no, caldrà estar amatent. la sendera, segueix pujant fort fins que ja arribem a un camí travesser que seguirem a l'esquerra, som sota la cinglera i prop de les estribacions de la canal del Batllet.
Ara cal estar atents i anar a buscar el peu de cingle a la nostra dreta, tot allunyant-nos de la canal. Aviat trobarem un corriol que planeja sempre vora el cingle. Trobarem la Font del Teix, que tot just degoteja i seguirem a peu de paret, buscant sempre el millor camí fins que arribarem a la Canal del Mig, per on pujarem tot grimpant per terreny fàcil, a la prada cimera de La Mola.
Travessem el prat tot passant per la font i el bassiot de La Mola i anem a buscar el Castell, lloc culminant de magnífiques panoràmiques.
Tot seguit anem a buscar la Canal del Batllet que baixarem uns metres fins que la roca ens permet un flanqueig a la dreta que ens porta fins a l'entrada de la Cova, que podem visitar si tenim llanternes.
Baixarem pel camí per la drecera ben marcada i molt descomposta pel trànsit intents que pateix. A l'alçada de la cota 711m. una fita ens indica un escadusser sender que ens permet apropar-nos a La Foradada.
Seguim baixant fins arribar a l'indicador del PR que porta a La Torre de Fontaubella, que seguim i que ens durà altre cop als nostres vehicles.
Per a més informació entra a La Mola per Font dels Clots i La Foradada

评论

    您可以这条路线