时间  3小时 45分钟

路线点数 2317

上传日期 2021年3月1日

记录日期 二月 2021

-
-
1,390 m
1,015 m
0
2.3
4.6
9.29 km

浏览次数: 214次 , 下载次数: 9次

邻近 Freixenet, Catalunya (España)

RECORDA    si et posiciones sobre    " Veure més  "    (de color blau)  que es troba al final de la descripció del recorregut, enllaçaràs amb el programa Google Fotos que té les fotografies de l' excursió.

Sortida - arribada: Pla de l'Illa (Feitús). Per arribar agafarem la pista forestal asfaltada que surt de l'entrada del poble de Llanars, pujant de Camprodon.

Anirem per la pista asfaltada en direcció al nord. Després de passar la casa del Molí d'en Nenó, tenim una cruïlla per la cara de Llevant. Aquí surt una pista que creua un camp herbat i puja per la cara obaga, per passar per sobre del Camp del Coix.
Més amunt, trobem la font de l'Aure i el Camp de l'Aure, el creuem per anar a trobar un filat del bestiar que seguirem per anar a la Font dels Vernes, i d'aquí a trobar una clapada de pins on deixem el camí i pugem per la cara de Llevant a trobar el camí (és fressat) que puja a l'Ascensió i que seguirem fins trobar una cruïlla de camins.
Agafarem, el que marxa planejant i que ens obliga a creuar un filat que seguirem en direcció a Llevant, tot creuant per sota un camp herbat. Al final del camp tenim una nova cruïlla de camins. Seguirem el que marxa tot baixant a trobar la primera Bauma de la Vallabriga (sigueu respectuosos estem dins una propietat privada).
Tot seguit visitarem els avencs (recordeu que és molt perillós entrar sols i sense corda). Al visitar l'últim, el més gran i de més fondària, seguirem un camí que baixa una mica en direcció a llevant a trobar una pista forestal que seguirem tot pujant.
Més amunt i en arribar uns metres abans d'un revolt, trobem les restes d'un camí que puja en direcció a ponent a trobar unes matarrades de boix, on tenim la Cova del Pastor. Un cop visitada anirem pujant en direcció nord est, tot creuant un prat herbat i de falgueres per sortir a la font del Pastor, que queda en la pista que tenim a sobre.
La seguirem tot pujant, per anar a trobar el camí de l'Ascensió, que hem deixat per anar a veure les Coves i que seguirem tot pujant, fins que trobarem un prat per la cara de Llevant i una cruïlla amb unes manetes per poder creuar el filat.
Seguirem el camí que marxa a Llevant i que ens porta a l'Ascensió, on podrem gaudir de molt bones vistes. Retornarem a la cruïlla i seguirem pujant pel camí, fins que trobarem una tanca de filat per el bestiar. Aquí deixarem el camí de pujada i seguirem el camí de baixada, en direcció a Ponent pel costat del filat. Aquest camí ens baixarà a trobar uns prats i una vella pista que seguirem per arribar a la casa de la Moixa (sigueu respectuosos al creuar la casa). Per la pista baixarem a trobar la carretera de Feitús, que seguirem en direcció sud, per anar al nostre punt de sortida.

També podeu veure: Llanars-Coves de la Vallabriga-Pla dels Morts-Oratori de l' Ascensió-Freixenet-Camprodon

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/llanars-coves-de-la-vallabriga-pla-dels-morts-oratori-de-l-ascensio-freixenet-camprodon-30289155

Cartografia: Editorial Alpina, mapa Costabona.

更多 external

兴趣点

Pla de l'Illa

兴趣点

Cruïlla

兴趣点

Font del Coix

兴趣点

Font de l' Aure

兴趣点

Seguir Filat

兴趣点

Font dels Verns

兴趣点

Deixar Filat

兴趣点

Camí de l'Asenció

兴趣点

Cruïlla

兴趣点

Baume

兴趣点

Avenc - 1

兴趣点

Avenc - 2

兴趣点

Avenc - 3

兴趣点

Avenc - 4

兴趣点

la Mina

兴趣点

Cruïlla

兴趣点

Cova del Pastor

兴趣点

Font

兴趣点

Vistes

兴趣点

Camí

兴趣点

Barraca (runes)

兴趣点

Vistes

兴趣点

Cruïlla

兴趣点

Ascensió

兴趣点

Cruïlla-Filat

兴趣点

Vistes

兴趣点

Vistes

兴趣点

Cruïlla

兴趣点

Passant

兴趣点

Vistes

兴趣点

Vistes

兴趣点

Font del Pla de la Moixa

评论

    您可以这条路线