下载

累积高度

285 米

技术难度

简单

海拔下降

306 米

最高海拔

101 米

Trailrank

51

最低海拔

21 米

路线类型

单程

移动时间

4小时 5分钟

时间

5小时 29分钟

坐标

2655

上传日期

2020年1月12日

记录日期

一月 2020
成为第一个鼓掌的人
分享
-
-
101 米
21 米
15.39 公里

浏览次数: 104次 , 下载次数: 1次

邻近 Il-Wileġ, Il-Kalkara (Malta)

Avui fem una ruta urbana per un dels indrets més poblats de Malta, les tres ciutats i Valetta. Iniciem la ruta a Kalkara situada a l'entrada del Gran Port, el port natural del nord de l'illa. Passegem per la seva marina i després anem cap a la muralla de Birgu, una de les tres ciutats.
Les tres ciutats, Birgu o Vitoriosa, Bormia o Cospicua i Sengles. Conegudes amb aquest nom perquè són tres penínsules que estan unides formant una alineació urbana. Entrem pels murs de la fortificació, passegem pels seus carrerons amb els típics balcons maltesos, el seus palaus i els seus fortins, veiem el Palau de l’Inquisidor on hi ha les antigues cel.les de la presó d’aquest sinistre tribunal. Al final hi ha el fort Sant Angeló, pel carrer de vora el mar anem fins al pont que creua la badia per anar a Senglea i passegem fins als jardins Garjola, on hi ha una torre de vigia decorada amb ulls i orelles, deixant clar el seu ús.Des d'aquí tenim unes magnífiques vistes dels Forts Ricasoli i Sant Elmo que vigilen l’entrada al port, i les millors vistes de La Valletta i Vittoriosa.
Retornem pel carrer central fins anar a la terminal del ferry per gaudir d’un viatge fins a Valeta, ens deixa a Valeta Waterfront, al costat de l’ascensor que ens puja als jardins Barrakka, es van construir com a zona d’esbarjo dels cavallers, estan adornats amb escultures i una font. Hi ha un mirador des d’on hi ha les millors vistes del gran Port i de les tres ciutats, a sota hi ha un altre nivell, el bastió de sant Pere i sant Pau on hi ha una filera de canons. Valetta és Patrimoni Mundial de l’Unesco, esta ubicada en una península i tots els carrers donen al mar i als seus carrerons podem veure nombrosos edificis històrics, anem passejant fins al fort sant Elmo i tornem pel carrer de la República
名胜

KALKARA

名胜

BIRGU

名胜

SENGLEA

世界遗产

VALETA

评论

    您可以这条路线