下载

累积高度

726 m

技术难度

简单

海拔下降

726 m

最高海拔

1,130 m

Trailrank

51

最低海拔

711 m

路线类型

环路

移动时间

3小时 14分钟

时间

6小时 31分钟

路线点数

2317

上传日期

2020年6月9日

记录日期

六月 2020
成为第一个鼓掌的人
分享
-
-
1,130 m
711 m
14.65 km

浏览次数: 60次 , 下载次数: 6次

邻近 la Morera de Montsant, Catalunya (España)

Deixem el cotxe al pàrquing de la part alta de la Morera del Montsant.
Sortim del poble, quan son les vuit en punt del matí, per una pista en direcció nord nord-oest, passem a tocar de la Planeta del Cerdà, creuem el Barranc de la Grallera i arribem a un pal indicador, que ens diu que a la dreta hi han els Totxos de la Morera (zona d’escalada) i l’inici de la Ferrada del Montsant, nosaltres continuem recte cap a l’esquerra.
Quan son les 09:08 hores passem per un pas equipat amb un cable, i una mica més endavant pugem pel grau de Salforés, passem a tocar del Racó de Missa, seguim amunt creuant el Barranc del Miró, fins arribar dalt de la Serra Major.
Dalt de la Serra Major girem a l’esquerra fins arribar al cim de La Cogulla, al que hi arribem quan son les 10:10 hores, i ens aturem durant mig hora per esmorzar una mica.
Tornem endarrere per la Serra Major fins trobar un pal indicador, girem a l’esquerra per baixar a la Cova del Teix, a la qual hi arribem a les 11:10 hores. Aquí podem admirar l’impressionant Teix Mil·lenari.
Tornem a la Serra Major pel mateix camí de baixada, i al arriba-hi girem a l’esquerra per seguir pel Comellar de la Font Pudenta fins arribar al Clot del Cirer.
Després d’admirar aquest bell recó, tornem a pujar a la Serra Major just on trobem el Pi del Cugat, aquí girem a l’esquerra per arribar al Piló dels Senyalets, al que hi arribem quan son les 14:30 hores.
Sortim del Piló de Senyalets seguint per la Serra Major pel Camí de Capçada, trobem el pal indicador que senyala el Grau de la Grallera a la dreta, nosaltres seguim recte en direcció al Grau de l’espinós.
El següent pal indicador que trobem ens diu que a la dreta podem baixar pel Comellar del Grau de l’Espinós, seguim recte.
Al següent pal indicador sí que girem a la dreta pel GR 171, i al següent seguim recte a la dreta cap el Grau de l’Espinós i deixem el GR.
Passem pel Grau de l’Espinós i per sota de les figures del Rei i la Reina, fins trobar un pal indicador. Aquí girem avall i a l’esquerra, pel Camí del Grau de la Grallera, fins arribar de nou a la Morera del Montsant.
照片

Seguim a l’esquerra

照片

Planeta del Cerdà

照片

Seguim a l’esquerra

照片

Pas equipat amb cable

照片

Grau de Salforés

照片

Mirant cap el Recó de Misa

照片

Barranc del Miró

照片

Agafant fredolics

照片

Serra Major, girem a l’esquerra

照片

Pugem recte

照片

La Cogulla 1062 m.

照片

Seguim a l’esquerra

照片

De tornada baixem a l’esquerra

照片

Font per degoteix al Recó del Teix

照片

Teix Milenari del Recó al Teix

照片

Girem a l’esquerra

照片

Clot del Cirer

照片

Surtim del Clot del Cirer per la dreta

照片

Petita grimpada

照片

Pi del Cugat

照片

El Piló dels Senyalets 1109 m.

照片

Continuem recte cap el Grau de l’Espinós

照片

Comellar de l’Espinós a la dreta, continuem recte

照片

Girem a la dreta

照片

Seguim recte cap el Grau de l’Espinós

照片

Girem a l’esquerra

照片

El Rei i la Reina

照片

Girem a l’esquerra

评论

    您可以这条路线