下载
CER

累积高度

69 米

技术难度

简单

海拔下降

69 米

最高海拔

183 米

Trailrank

24

最低海拔

113 米

路线类型

环路

时间

一小时 22分钟

坐标

396

上传日期

2019年11月5日

记录日期

四月 2016
分享
-
-
183 米
113 米
5.43 公里

浏览次数: 297次 , 下载次数: 20次

邻近 Rubí, Catalunya (España)

Comença a la Plaça del Dr. Guardiet, pren el carrer Sant Sebastià i creua el pont del carrer Sant Joan, gira a la dreta pel passeig de la riera fins a la plaça Marquès de Barberà. Girem a l’esquerra, passem pel costat de l’amfiteatre del castell i creuem la via del tren per un túnel. Tot just l’hem passat, girem a la dreta i ens enfilem per un corriol fins a un bon mirador de Rubí, conegut com a muntanyes russes. Anirem vorejant la Plana de Can Xercavins, en tot aquest tram caldrà ser molt respectuosos i caminar en filera sense trepitjar el sembrat i si anem amb gossos, evitarem que entrin als camps.
Passem pel costat d’un camp d’oliveres, deixant-les a la nostra esquerra i en arribar a una torre elèctrica, girem a la dreta i seguim vorejant tota la plana fins a trobar la pista que ve de la masia. L’itinerari gira a la dreta, passem pel costat d’un gran roure i creuem una pineda coneguda amb el topònim del bosc de Can Feliu, amb motiu de la proximitat de la masia (actualment restaurant) que porta aquest nom. Seguim pel camí principal i uns 150m abans d’arribar a l’avinguda de Can Tapis, girem a l’esquerra per un corriol que baixa fins al torrent de Can Xercavins creuant-lo per un petit pont. Tot seguit, voregem un petit camp cap a l’esquerra, immediatament girem a l’esquerra per un petit corriol que creua una zona de canyes i a través d’una pineda recentment plantada, arribem a un antic safareig comunal.
Anem cap a l’esquerra per un camí més ample fins a una cruïlla, girem a la dreta tot fent una ziga-zaga en baixada per situar-nos al camí paral•lel al torrent, l’anem seguim primer per un costat i després per l’altre, fins a trobar uns grans plàtans i la pista que porta de la masia de Can Xercavins al barri de Sant Jordi Parc. Girem a l’esquerra, creuant el torrent per un pas empedrat i en arribar a la masia, la voltem fins la porta principal.
Prenem el camí pavimentat en direcció al nucli de Rubí, podem baixar per aquest mateix fins al túnel de la via del tren, però us recomanem seguir per un corriol que surt a l’esquerra del camí pavimentat i a uns 100m de la porta principal de la masia (ressenyat en el track per a GPS). Es tracta de l’antic camí que s’utilitzava per anar de Can Xercavins al centre de Rubí i que, fent una petita volta, ens deixarà a pocs metres del mateix túnel de la via del tren que hem passat a l’anada. Passem la plaça Marquès de Barberà i girem a l’esquerra per anar a trobar el pont del carrer Cadmo, creuar la zona de l’Escardívol i arribar a la plaça del Dr. Guardiet.

评论

    您可以这条路线