路线点数 567

上传日期 2016年6月17日

记录日期 六月 2016

-
-
341 m
160 m
0
2.3
4.6
9.25 km

浏览次数: 1481次 , 下载次数: 51次

邻近 Esplugues de Llobregat, Catalunya (España)

Diumenge 5-Juny-2016

Plaça Mireia (Esplugues de Llobregat) - Àrea d'estada Font de la Mandra - Font de la Mandra - Mirador del Coll del Portell - Font del Rector Antiga - Font del Rector Nova - Font de la Seas 1 - Font de la Seas 2 - Coll de Can Cuiàs - Font de Can Llevallol - Font de Can Merlès - Font de Can Carbonell - Font de la Beca - Font del Ferro - Plaça Mireia.

Avui us proposo una altra agradable passejada per la serra de Collserola, en aquest cas per l'extrem més al sud de la mateixa, endinsant-nos per les valls que s'obren al Baix Llobregat. Tot i que iniciarem el recorregut en terres d'Esplugues de Llobregat, transitarem majoritàriament per terrenys de Sant Just Desvern i entrarem també al terme de Barcelona per conèixer la font de Can Llevallol. És un itinerari de gran diversitat paisatgística; camps, zones ermes, boscos de diferent tipus, torrents, conreus abandonats, tot això, fruit de la forta activitat humana de molt de temps enrere i de la transformació que l'abandonament d'aquesta activitat agrícola genera. Creuarem i remuntarem torrents en diferent estat de conservació i òbviament coneixerem les seves fonts.

Començarem la caminada a la plaça Mireia, on hi trobarem la zona d'esbarjo de la Font de la Mandra. Queda en el terme municipal d'Esplugues de Llobregat i està situada a les afores del nucli urbà pel nord. Si venim per la ronda de Dalt, podem accedir-hi prenent l'avinguda dels Països Catalans, després l'avinguda de Jacint Esteva Fontanet, més endavant el carrer de Ferrer Bassa i finalment enfilarem pel carrer Pau Vergós que ja no deixarem fins arribar a la plaça Mireia, on estacionarem el vehicle.

更多 external

停车场

Plaça Mireia (Esplugues de Llobregat) 

水源

Font de la Mandra (Esplugues de Llobregat)

野餐

Àrea d'estada de la Font de la Mandra

全景

Mirador del Coll de Portell

水源

Font del Rector Antiga

水源

Font del Rector Nova

Torrent de la Font del Rector

水源

Font de la Seas 1

水源

Font de la Seas 2

山口

Coll de Can Cuiàs

水源

Font de Can Llevallol

水源

Font de Can Merlès

兴趣点

Can Fatjó

兴趣点

Can Carbonell

水源

Font de Can Carbonell

兴趣点

Corriol dels Ametllers

水源

Font de la Beca

高峰

Turó de la Tina

水源

Font del Ferro

评论

    您可以这条路线