航迹点数 1847

上传日期 2014年3月16日

记录日期 三月 2014

-
-
507 m
31 m
0
5.7
11
22.84 km

浏览次数: 1791次 , 下载次数: 34次

邻近 Horta-Guinardó, Catalunya (España)

Ruta exigent per la distancia (23 km), desnivells i els ultims kilometres pels carrers de Barcelona.

La ruta comença al parc de les Aigües (metro Alfons X), que creuem per seguim carrer Thous, Mare de Deu de Montserrat (a la dreta) i Francesc Alegre amunt per entrar al parc del Guinardó. Es puja la pista a la dreta, fins trobar unes escales metàl•liques que pugen al carrer Marià Labérnia i sempre amunt fins a dalt del turó de la Rovira. A dalt, apart de les antenes hi ha l’emplaçament de les antigues bateries antiaèries i encara es veu el terra de les antigues barraques.
Baixem del cim fins al carrer Muhlberg, deixant el pont a l’esquerra, fins creuar la carretera del Carmel i comencem a pujar al turó del Carmel - el Santuari queda a la nostra dreta. Es puja per un corriol pedregós i costerut. Abans es pot trobar la escultura “L’ordre d’avui es el desordre del demà – Louis Antoine Saint –Just “ escultura de l’escocés Ian Hamilton.
Baixada del turó cap a l’escola Virolai, camí de can Mora, carrers del Portell, carrer del Santuari seguim a la dreta un metres pel passeig de Mare de Déu del Coll per pujar cap a la creueta del Coll seguint els carrers Lorda i Morató.
Baixem del Coll per la vessant del Coll/Teixonera, seguim carrer Veciana, passeig Vall d’Hebrón /ronda de Dalt, carretera Sant Cugat (Arrabassada), a l’esquerra carrer Navata i carrer Trullols fins al final on comença la pista que s’enfila ràpid cap a Collserola. Deixem a l’esquerra la carretera de les Aigües, carrer Garriguella i seguim direcció dels vivers de can Borni fins arribar a la carretera al Tibidabo i Vallvidrera; la seguim uns 100 metres avall a la dreta fins creuar per seguir un corriol muntanya amunt, direcció font de la Salamandra i camí de Sant Cugat, que ens portarà darrera del cim del Tibidabo.
Baixem cap a Vallvidrera, abans ens desviem a la dreta pel camí vell que passa darrera la torre de Collserola, turó de Mont. Al arribar a la plaça Pep Ventura -encreuament de la carretera de Vallvidrera i Sant Cugat- seguim per pels carrer Mont d’Orsà fins a trobar i creuar la carretera de Vallvidrera a Sta. Creu d’Olorda
Ens tornem a endinsar pel la carena de Collserola (ara dins T.M. St. Just Desvern, zona de lleure turó d’en Cors, esplanada des on es pot veure el cim de la Mola al massís de St Llorenç del Munt. Seguim els corriols pel mig de pinars o per la pista forestal fins al coll del Portell, banc de fusta i mirador excel•lent sobre Barcelona, fins a dalt del turo de Sant Pere Màrtir.
Baixada al miradors dels Xiprers, seguim a l’esquerra la pista de carretera de les Aigües de nou direcció Vallvidrera fins el trencall per baixar cap a Pedralbes i carrers de la ciutat: Font del Lleó, avinguda Pearson, Panamà, Abadessa Olzet, Av. Pedralbes, Diagonal, Les Corts (Gandesa...), Travessera, Numancia, Nicaragua, Provença, Vilamarí fins al parc Joan Miró(metro Tarragona).
Waypoint

0 Inici: parc Aigues

parc, entrada tunel Rovira- pl. Alfons X
峰顶

1 turo Rovira 262m

vista 360º dels barris de BCN des de La Rovira
Waypoint

2 L'Ordre d'avui es desordre demà

escultura-monument
峰顶

3 turo Carmel 266m

峰顶

4 creueta Coll

turo de la creueta del Coll i parc
Waypoint

5 turódeCollserola

Turó de Collserola
峰顶

7a Tibidabo

cim del Tibidabo - vista a St Pere Martir
照相

7b turo Mont i torre

torre de Collserola
隘口

8 Vallvidrera

Vallvidrera superior, turó d'en Cors
峰顶

9 turo St Pere Martir

照相

banc fusta - coll Portell

mirador
Waypoint

mirador xiprés- Ponent

Baix LLobregat (a ponent) Tibidabo i 3 turons
Waypoint

parc joan Miró

评论

    You can or this trail