-
-
905 m
560 m
0
8.9
18
35.63 km

浏览次数: 99次 , 下载次数: 3次

邻近 Purroi de la Solana, Aragón (España)

Excursió feta el dia 18/10/2016.
A les 7:28 agafo l'autobús que em portarà a Purroi. Com que encare era de nit la sortida de Purroi ha estat una mica complicada perquè el camí no està definit, com a referencia dir que s'ha d'anar a buscar una torre elèctrica.
La etapa s'hauria de acabar a Castigaleu, però en aquest poble no hi ha res per dormir, es per això que vaig decidir anar a Lascuarre on ja havia estat quan vaig fer el GR-1.
El marcatge de l'etapa és molt deficient. En el waypoint nº1 el camí es perd, millor anar per dins el camp, al waypoint nº2, com que no hi ha marques, vaig anar a buscar la carretera i vaig donar una mica de volta, millor travessar la riera de Caladrones i anar directe a Caladrones, al waypoint nº3 s'ha de travessar el riu Seco que està molt embrossat foto nº2, el waypoint nº4 el camí es perd, s'ha de travessar un camp, al waypoint nº5 deixo el Gr-18 que segueix cap a Castigaleu i agafo direcció a la carretera per anar a Lascuarre. Abans d'arribar a Lascuarre vaig fer una petita drecera, està molt perdura, però com que tenim el poble allà mateix no té perdua.

Vaig dormir a Antigua Casa Catones.
Waypoint

1 El camí es perd

Waypoint

2

Waypoint

3

Waypoint

4

Waypoint

5

评论

    You can or this trail