下载

累积高度

1,179 m

技术难度

简单

海拔下降

1,179 m

最高海拔

2,233 m

Trailrank

21

最低海拔

1,063 m

路线类型

环路

路线点数

2046

上传日期

2020年7月4日

记录日期

七月 2020
成为第一个鼓掌的人
分享
-
-
2,233 m
1,063 m
10.68 km

浏览次数: 135次 , 下载次数: 0次

邻近 Urbanització la Plana, Escaldes-Engordany (Andorra)

Sortim de la porta de l'Hotel Panorama d'Escaldes. Creuem la carretera i agafem el camí de la Plana per desviar-nos de seguida cap al camí Pla, que anirà pujant menys pronunciat en direcció sud. Arribarem a una borda i seguirem per un corriol a la dreta que ens conduirà fins a la carretera de la Plana. En aquest punt seguim per fora de la carretera i ens endinsem de nou al corriol, a la dreta, que anirà planejant fins a un punt en que pujarà força escarpat, proporcionant-nos unes molt bones vistes sobre la capital. Arribarem a un edifici annex a una gran antena de telecomunicacions.
Seguirem endavant uns metres per la carretera que segueix a la dreta, fins als berenadors de la Comella. En aquest punt trobarem l'entrada al Madriu per Prat Primer.
Agafarem aquest sender i ja no el deixarem durant kilòmetres, sempre per dins del bosc i amb un bon desnivell. Arribarem primer al Cortal de la Plana, i seguirem pel camí que va gairebé sempre paral·lel al riu, i el creua en algun punt.
Finalment, i amb ja uns +1000 acumulats, arribarem a una clariana. Seguirem cap a l'esquerra i pujant una mica més lleument, ja en un entorn més descobert d'alta muntanya.
Seguim pujant per algun punt en que el sender no és clar, però el trobarem per intuició, fins que gairebé ens sorprendrà trobar el refugi de Prat Primer a la dreta, dalt d'un turó.
Hi esmorzem, descansem una miqueta, i enprenem la tornada pel mateix camí pel que hem pujat.
La durada de l'excursió és d'unes 3 hores efectives a bon ritme. Potser 3h30 o 4h prenent-s'ho amb més calma i fent paradetes.
兴趣点

Begin

Auto-generated
兴趣点

End

Auto-generated

评论

    您可以这条路线