下载

距离

9.34 km

累积高度

967 m

技术难度

中等

海拔下降

967 m

最高海拔

1,994 m

Trailrank

26

最低海拔

1,141 m

路线类型

环路
  • 的照片 Des de la Comella per Solobre, Pica Romana, Camí de Maians i Collada de la Caülla
  • 的照片 Des de la Comella per Solobre, Pica Romana, Camí de Maians i Collada de la Caülla

路线点数

1505

上传日期

2020年6月21日

记录日期

六月 2020
成为第一个鼓掌的人
分享
-
-
1,994 m
1,141 m
9.34 km

浏览次数: 107次 , 下载次数: 4次

邻近 Urbanització Terra Vella, Andorra la Vella (Andorra)

Aparquem a la carretera de la Comella, a l'alçada de la presó. Just en aquesta alçada travessa el GR7, que agafarem pujant i cap a la dreta.
Prenem la direcció del mirador del Roc de Solobre. El camí és sempre de terra fosca, amb força arrels i pedres, amb un sotabosc espès i arbres molt alts que fan que absolutament tot el trajecte el farem per una ombra fresca.
Pugem molt seguit, amb pendents dures, i amb uns 3 kms gairebé acumulem tota l'ascensió, uns +750.
En arribar a la Pica Romana podem seguir cap al Collet de Costa Seda, però girem a l'esquerra en direcció camí dels Maians, i seguirem planejant per la part alta de la muntanya en direcció la collada de la Caülla.
A partir d'aquest punt ja comencem a perdre alçada i baixarem per un bosc inicialment de forma suau. Després trobem una zona de baixada més desagradable, de muntanya molt escarpada i pelada. És l'única dificultat tècnica seriosa del recorregut (per això qualifico com a "moderat", la resta és molt fàcil).
Uns metres més avall ja ens tornem a endinsar en un bosc més espès. Continuem baixant ja més còmodament fins a arribar al camí inferior, que a més de conduir a diversos altres destins, acull el tamarro "Andy".
Ja només queda agafar un corriol avall i a la dreta, cap a la font de Sansa, i seguir baixant per l'ombra del bosc fins a retrobar-nos en el punt inicial.
La durada, anant a un bon ritme però sense correr, és d'unes 2:15h.
兴趣点

Begin

Auto-generated
兴趣点

End

Auto-generated

评论

    您可以这条路线