下载

累积高度

1,059 m

技术难度

中等

海拔下降

2,072 m

最高海拔

2,654 m

Trailrank

19

最低海拔

1,070 m

路线类型

单程

路线点数

7829

上传日期

2020年11月4日

记录日期

十一月 2020
成为第一个鼓掌的人
分享
-
-
2,654 m
1,070 m
26.98 km

浏览次数: 8次 , 下载次数: 0次

邻近 Bordes d'Envalira, Canillo (Andorra)

Ruta preciosa que ens portarà a visitar paisatges espectaculars i molt variats d'Andorra.
Iniciem a la part baixa del Pas de la Casa. Anem a buscar el riu i hi caminem en paral·lel fins arribar a l'estany de les Abelletes.
Unes fotos després, enprenem camí cap a la primera collada, que trobem plena de neu, però practicable.
Després d'aquesta primera, trobem encara una segona collada, la dels Isards, també amb neu.
Un cop arribat a aquest punt, el paisatge canvia radicalment, per trobar-se en una altra orientació. Ja no veiem neu, i baixem lleugerament per rodejar un llac i trobar-nos en un pas fronterer amb França.
Emprenem la baixada, resseguint la vall i buscant la llera del riu cap a l'esquerra, i des d'aquí ja tenim uns quants quilòmetres de descens còmode.
Passats diversos pals orientadors i alguna cabana, seguirem baixant pel costat del riu fins que el camí començarà a remuntar i veurem que l'aigua ve en sentit invers. Començarem una pujada primer més lleu, després bastant més pronunciada, i finalment una forta pujada a la collada que ens deixarà pràcticament en un altiplà annex a l'estany de l'Illa.
Rodejarem el llac per l'esquerra i veurem el refugi sota nostre. Després del descans, avituallament i les fotos de rigor, seguirem recte el camí en direcció al refugi del riu dels Orris, refugi de Font Verd, Ràmio i avall fins la carretera de la Plana. Anirem a buscar el camí de l'escorxador i baixarem fins ben bé la porta de l'hotel.
兴趣点

Begin

Auto-generated
兴趣点

End

Auto-generated

评论

    您可以这条路线