下载

累积高度

1,381 m

技术难度

简单

海拔下降

1,381 m

最高海拔

2,169 m

Trailrank

28

最低海拔

900 m

路线类型

环路
  • 的照片 De Sant Julià al Refugi de Roca de Pimes
  • 的照片 De Sant Julià al Refugi de Roca de Pimes
  • 的照片 De Sant Julià al Refugi de Roca de Pimes

路线点数

4981

上传日期

2020年11月27日

记录日期

十一月 2020
成为第一个鼓掌的人
分享
-
-
2,169 m
900 m
20.16 km

浏览次数: 21次 , 下载次数: 1次

邻近 Aubinyà, Sant Julià de Loria (Andorra)

La ruta comença al centre comercial River. Creuant la carretera general, pugem per una rampa en ziga zaga fins a arribar al corriol que hi ha al nivell superior i que puja de forma contínua fins a creuar la carretera i encara una mica més fins al preciós poblet d'Auvinyà.
Creuant aquest, sortim per una rampa molt dreta cap a l'ermita de Sant Romà. Un cop passades unes naus, i arribant de nou a la carretera, girem a la dreta per una pista per la que anirem vorejant bordes. Finalment caminem també per asfalt i tornem a arribar a la carretera que puja des de St. Julià. En aquest cas remuntarem per asfalt fins a Juberri. El poble el creuem també sempre pujant per l'asfalt, fins que arribats a la part alta, trobem el carrer del bosc sortint a la dreta. Torcem en un pas entre dues cases, i aquí si que ja agafem un corriol que s'endinsa pel bosc, de primeres vorejant la carretera.
Arribarem de seguida en una clariana en la que hi ha situat el "Tamarro" de Sant Julià. Des d'aquest punt, i després de fer fotos, comencem una pujada molt dura pel mig del bosc. Hi ha diverses marques que ens facilitaran la ruta. Seguim les de gran recorregut de país (línies groga i vermella).
Un cop anem arribant a la part alta del bosc, ja gairebé haurem fet tot el desnivell, que no és poc. Arribarem a una pista (plana!) i girarem a l'esquerra. De seguida trobarem els accessos a la cota 2000 de Naturlàndia. Seguim recte per la pista i després d'algunes giragonses, i d'alguna breu pujadeta, trobarem per fi el refugi, en un entorn molt maco.
Torno pel mateix camí, però ara sempre seguint les marques i sense perdre'm pel bosc (seguia un track que m'enganyava) així que CAL PUJAR I BAIXAR SEGUINT EL TRACK DE BAIXADA.
La ruta no presenta cap dificultat tècnica, però si que és dura i cal una bona condició física.
兴趣点

Begin

Auto-generated
兴趣点

End

Auto-generated

评论

    您可以这条路线