-
-
1,383 m
763 m
0
3.1
6.3
12.55 km

浏览次数: 706次 , 下载次数: 18次

邻近 l'Herand, Catalunya (España)

RECORDA si et posiciones sobre " Veure més " (de color blau) que esta al final de la descripció del recorregut, enllaçaràs amb el programa Picasa que te les fotos de l'excursió.

Sortida - arribada: Aparcament de la Colònia Pernau. Aquesta excursió fou la 22a Caminada Popular de Campdevànol que organitza el Grup Excursionista de Campdevànol.

Marxarem per la pista que puja a trobar la vella pedrera (direcció nord) que voltarem, tot pujant per la cara de Llevant, fins trobar una cruïlla d'on surt un caminet que puja a trobar el camí del GR 3 que seguirem un petit tros en direcció a Llevant per trobar una pista forestal.
La Seguirem tot pujant (menysprearem les pistes laterals) fins trobar una cruïlla on deixarem la pista i agafarem el camí que ens pujarà al Collet del Grau o de Sant Martí, on primer pujarem al seu petit turó, està per la cara sud des d'on podrem gaudir de bones vistes sobre el Pedraforca.
Retornarem al Collet i agafarem el camí que puja en direcció al nord i que ens portarà a fer el Grau. Un cop a dalt ens trobem amb una cruïlla de camins. Anirem per el que marxa tot pujant en direcció al nord-oest (l'altre és pel que tornarem) que ens portarà a trobar una vella pista que seguirem tot pujant en direcció al nord-oest.
Aquesta pista ens puja al Camp dels Bous (molt bones vistes de tota la Vall, a la llunyania, el Montseny i més a l'oest el Cadí (Pedraforca) Rasos de Peguera, Serra d'Ensija). Per la Cara nord-oest surt un camí que ens portarà a trobar una pista forestal que creuarem i seguirem una que marxa tot planejant en direcció al nord-est. Més endavant esdevé camí que ens portarà a trobar la pista principal que puja a Corones.
Continuarem per el camí que la creuarà tot pujant un parell de vegades i sortirem al Collet de Saltor o de Corones. Baixarem a la Trobar l'església de Sant Julià de Saltor i baixarem a sota seu, on tenim la font amb una bassa. D'aquí surt el camí que seguirem per baixar, segueix una vella pista, per poc després deixar-la per agafar un camí que s'endinsa dins del boixos i baixa per el costat del Rec.
Aquest camí ens baixarà a trobar el Grau que hem fet a la pujada. Desfarem el camí fins arribar a la pista forestal. La creuarem i agafarem el camí que baixa a trobar la font de Sant Martí Vell. Sortirem a la pista i la seguirem un tros per arribar a les restes de les cases de Sant Martí de Baix.
Les votarem per sota i baixarem un petit tros per un rastre de desemboscar per agafar una camí que creua el Rec i baixar seguint-lo per la seva cara de Llevant fins trobar una vella pista. Era l'antic camí de Sant Martí que for recuperat per aquesta caminada.
En trobar la pista la seguirem. Poc després de creuar el Torrent de Sant Grau tenim per la cara nord i coberts d'herbes els antics forns de calç .Estem sobre el GR3 que seguirem una mica. Quan el GR3 marxa per baixar al Torrent, el deixarem i seguirem per la pista que ens portarà a la casa de Molinou. La voltarem i agafarem el camí que en direcció al nord ens portarà a l'església de Sant Martí d'Armàncies i d' aquí a la Colònia Pernau.

Cartografia Editorial Alpina, mapa Taga.

View more external

Waypoint

La Pedrera

Waypoint

Deixar pista

Waypoint

GR 3

Waypoint

Deixar GR

Waypoint

Deixar Pista

Waypoint

Collet del Grau

Waypoint

Turo del Collet del Grau

Waypoint

Els Grau

Waypoint

Cruïlla de la Solana

Waypoint

Pista

Waypoint

Collet de Saltor

Waypoint

Font

Waypoint

Cruïlla, Agafar Camí

Waypoint

Cruïlla. Creuar Pista

Waypoint

Creuar pista

Waypoint

Font de Sant Martí Vell

Waypoint

Restes Antic Cementiri

Waypoint

Sant Martí

Waypoint

Cruïlla

Waypoint

Els Tres Torrents

Waypoint

Forns de Calç

Waypoint

GR 3 (Cruïlla)

Waypoint

Molinou

Waypoint

Camp dels Bous

Waypoint

Pista Vella

Waypoint

Sant Julià de Saltor

Waypoint

Saltor

Waypoint

St. Martí d' Armancies

Waypoint

Colònia Pernau

评论

    You can or this trail