-
-
865 m
506 m
0
4.0
8.0
15.94 km

浏览次数: 835次 , 下载次数: 36次

邻近 Arnes, Catalunya (España)

Una ruta agradable i arrecerada del vent.
Sortim de l'àrea recreativa de La Franqueta en direcció al Mas de Corretja i continuem sendera amunt fins al Coll de la Pell Negra. Aquí deixem el sender i emprenem la pista forestal, a la nostra dreta, fins al coll de Miralles on, opcionalment, es poden visitar el Pimpoll i el Pi Ramut, arbres monumentals d'aquestes contrades (no està en el track, però si aneu bé de temps, val la pena dedicar mitja hora per veure'ls), la sendera surt darrera mateix de la bassa forestal. Si avancem una mica per la pista, veure'm un camí a la dreta, prou ample per a que hi circuli un turisme. Seguirem aquest camí avall fins que trobem un marca a terra, a la nostra dreta, que ens indica un sender barranc avall. L'agafem.
Baixarem ara pel Barranc de l'Estret de l'Home o la Senda de les Fonts (en trobarem tres o quatre al llarg del camí). Obac i pintoresc, entre arbocers i boixos, fins que s'obre a la vall del riuet de les Valls, on hi trobem el mas del mateix nom.
Ens dirigim a la nostra dreta, per sota el mas, i veurem al fons una sendera que ens pujarà al coll de la Ferrera. Un cop dalt emprenem un camí ample fins que trobem una mena de tanques per al bestiar. Just aquí agafarem de nou sendera a la nostra esquerra que ens durà de baixada al Mas del Torrero, a la vall del riu Estrets. Ara només cal seguir a la nostra dreta, per sobre la tuberia de l'aigua, fins a la Franqueta.

评论

    您可以这条路线