-
-
1,785 m
833 m
0
4.9
9.8
19.63 km

浏览次数: 203次 , 下载次数: 4次

邻近 Coborriu, Catalunya (España)

RECORDA si et posiciones sobre " Veure més " (de color blau) que es troba al final de la descripció del recorregut, enllaçaràs amb el programa Google Fotos que té les fotografies de l' excursió.

El Camí dels Bons Homes és el GR 107 (senyals de pintura vermella i blanca). És un camí fressat que va per camins i per velles pistes. Està senyalitzat i en totes les cruïlles trobareu pals indicatius. Aquesta etapa està dissenyada en funció de tenir suport de cotxe.

Anirem per la pista forestal que marxa al sud pel costat del Riu de l'Ingla. En la pujada passarem pel costat de la casa de Misserpi, de la Font del CapellÀ, del pont de l'Ingla i arribarem al Pla i la font de l'Ingla. Aquí creuarem el riu per una palanca i agafarem un camí que ens pujarà al Refugi del Cortals de l'Ingla. Aquest camí és fressat que en la pujada va creuant la pista vàries vegades.
Un cop al Refugi continuarem pujant per la pista fins trobar una cruïlla de pistes al costat d'un abeurador per el bestiar. Aquí anirem per la pista que marxa al sud més planejant fins que un tros més endavant surt un camí que puja primer en direcció a Llevant i després al sud que ens pujarà al Coll de Pendís.
Agafarem el camí que baixa en direcció sud-est a trobar el Refugi Sant Jordi. Continuarem pel camí que baixa novament amb la mateixa direcció a trobar la casa d'Escriu on continuarem per la pista fins trobar una cruïlla on deixarem la pista que puja fent llaçades al Coll d'Escriu.
Nosaltres pujarem pel camí per estalviar-nos las llaçades de la pista. En arribar al Coll d'Escriu farem la baixada per la pista. En la baixa passarem pel Clot d'en Pere i per Estanyet de Gréixer. En arribar a prop de la casa de Gréixer, trobarem una cruïlla de pistes.
Aquí deixarem un moment el GR i anirem per la pista que porta a la casa per visitar l'església de Sant Andreu de Gréixer (Catalunya Romànica, Vol. XII El Berguedà, pàg 304). Sigueu respectuosos, estem dintre d'una propietat privada.
Un cop visitada agafarem un camí que baixa per la cara de Ponent de l'església a trobar la Font de Sant Andreu i d'aquí a trobar la pista forestal que ens baixarà a trobar la carretera que puja al Coll del Pal. La seguirem en direcció sud fins arribar al poble de Bagà.
Recomanat visitar el cas antic i l'església de Sant Esteve (Catalunya Romànica, Vol. XII El Berguedà, pàg 117).
Aquesta excursió te continuïtat amb:
Camí dels Bons Homes, GR 107, 7ª Etapa, Bagà-Coll de la Bena-Coll del Torn-Gósol

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/cami-dels-bons-homes-gr-107-7a-etapa-baga-coll-de-la-bena-coll-del-torn-gosol-18248089

Cartografia Editorial Alpina, mapa Moixeró.

View more external

Waypoint

Misserpí

Waypoint

Font del Capellà

Waypoint

Pont de l' Ingla

Waypoint

Font de l' Ingla

Waypoint

Agafar camí

Waypoint

Creuar pista

Waypoint

Seguir pista

Waypoint

Deixar Pista

Waypoint

Pista i amunt

Waypoint

Agafar camí

Waypoint

Refugi els Cortals de l' Ingla

Waypoint

Font

Waypoint

Agafar camí

Waypoint

Mirador

Waypoint

Coll de Pendís

Waypoint

Refugi St.Jordi

Waypoint

Escriu

Waypoint

Deixar Pista

Waypoint

Coll d' Escriu

Waypoint

l'Estanyet de Gréixer

Waypoint

St. Andreu

Waypoint

Font

Waypoint

Carretera

Waypoint

Font

Waypoint

Creu de l' Om

评论

    You can or this trail