下载

累积高度

358 米

技术难度

中等

海拔下降

358 米

最高海拔

1,236 米

Trailrank

69 5

最低海拔

893 米

路线类型

环路

移动时间

一小时 48分钟

时间

3小时 27分钟

坐标

1157

上传日期

2021年8月26日

记录日期

八月 2021
 • 评分

   
 • 相关资料

   
 • 很容易按路线行进

   
 • 景观

   
成为第一个鼓掌的人
1条评论
 
分享
-
-
1,236 米
893 米
6.66 公里

浏览次数: 71次 , 下载次数: 6次

邻近 Bausén, Catalunya (España)

BAUSEN - ESGLÉSIA DE SANT PÈIR AD VINCULA - ERMITA DE SANT ROC - BOSC DE CARLAC - ARRIU DE CARLAC - CORET DE PA - BORDES DE SACROTZ

Comencem la ruta en l'entrada del poble de Bausen baix l'església de Sant Pèir Ad Vincula del segle XVIII, on hi ha un pal indicatiu del GR 211.2. Pugem per unes escales fins a l'església i el cementeri de Bausen.

Continuem a dalt cap al carrer Major i seguim pel camí fins a arribar a la xicoteta ermita de Sant Roc. Deixem arrere Bausen i seguim planejant per la senda entre bancals coberts de matolls vorejant un mur de pedra seca. Des d'ací disfrutem d'àmplies vistes cap a la Vall de Toran i el poble de Canejan que s'alça a l'altre costat de la vall.

Ens endinsem en un ombrívol i fresc avellaner i, a continuació, en un bonic bosc caducifoli poblat per til·lers i roures, el típic bosc dels congostos i els vessants ombrívols pirinencs i càntabres.

El camí va guanyant altura quasi sense adonar-nos i s'endinsa en la fageda de la vessant ombria. Comencen a aparéixer les primeres hages mil·lenàries. Continuem avançant per l'ombrívol i humit Bosc de Carlac i travessem una zona enfangada per una passarel·la de fusta. El camí ens permet contemplar les formes retorçades i fantasmagòriques dels troncs dels fajos, i les molses i falagueres que entapissen el sotabosc. Més enllà, creuem el Arriu de Carlac per primera vegada a través un pont de fusta.

Anem guanyant altura fins que fem un marcat gir. Després d'este canvi sobtat de direcció, ascendim amb força per l'interior de la fageda fins que arribem a un replà cobert d'avellaners i amb restes d'una construcció de pedra seca.

Després d'un curt tram pel avellaner, baixem uns metres i trobem de nou el riu. Passem per un clar des d'on disfrutem de les magnífiques vistes i contrastos de colors dels vessants coberts de falagueres i el bosc subalpí amb avets i arbres caducifolis.

Continuem baixant, creuem el Arriu de Carlac de nou per un pont de fusta i continuem flanquejant pel bosc de Carlac. Eixim de l'ombrívol bosc i arribem al Coret de Pa, des d'on disfrutem de vistes espectaculars del massís del Aneto-Maladeta, el Baix Aran, el Montlude i la vall de Toran.

Comencem a baixar seguint les marques del GR 211.2. A mig descens deixem arrere les marques grogues, que continuen cap a l'esquerra, i baixem en fort pendent vorejant un mur de pedra seca entre falagueres que colonitzen les antigues pastures. El camí baixa precipitadament cap a les Bordes de Sacrotz.

Passem pel costat de les primeres bordes, algunes en estat ruïnós, i arribem a un encreuament on deixem el GR 211 i enllacem amb l'itinerari marcat amb pintura groga, que seguim cap a la dreta. Baixem per un camí empedrat flanquejat per freixes.
Una mica més a baix, enllacem de nou amb el GR 211 i continuem descendint per l'ample camí fins a un nou encreuament en direcció a Bausen. Baixem per bon camí entre murs de pedra seca poblats per tanques i vorejats per freixes, nogueres i castanyers, i arribem a les primeres cases del poble.

Continuem pels carrerons estrets i tortuosos fins a l'entrada de Bausen, punt d'inici i final d'esta ruta per El Bosc de Carlac.
兴趣点

Bausen

教堂

Església de Sant Pèir Ad Vincula

兴趣点

Carrer Major

Vistes al Aneto-Maladeta
教堂

Ermita de Sant Roc

路口

Esquerra

兴趣点

Waypoint

全景

Vall de Toran i Canejan

兴趣点

Tanca

Bosc de Carlac

Bosc de Carlac

Bosc de Carlac

Passarel·la

Bosc de Carlac

Bosc de Carlac

Bosc de Carlac

Pont - Arriu de Carlac

Bosc de Carlac

Pujada en prou desnivell
简易庇护所

Refugi

Pont - Arriu de Carlac

Bosc de Carlac

兴趣点

Tanca

兴趣点

Coret de Pan

废墟

Bordes de Sacrotz

路口

Esquerra

兴趣点

Llavador

水源

Font

水源

Font

路口

Dreta

Dreta
路口

Dreta

信息点

Informació

1条评论

 • nandomoncho 2021年8月26日

  👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽

您可以这条路线