下载

累积高度

605 m

技术难度

简单

海拔下降

605 m

最高海拔

540 m

Trailrank

45

最低海拔

274 m

路线类型

环路

时间

4小时 13分钟

路线点数

3261

上传日期

2021年5月2日

记录日期

五月 2021
成为第一个鼓掌的人
2则评论
分享
-
-
540 m
274 m
16.95 km

浏览次数: 280次 , 下载次数: 7次

邻近 Arbúcies, Catalunya (España)

*DATA DEL TRACK:02-05-2021

*Com anar-hi: GOOGLE MAPS
* Aproximació :
*SORTIDA ARRIBADA :
Arbúcies 291m
*Comarca: Selva
*Tipus de camí : Ctra.,Pista i senders
*Valoració Global : caminada que la podem considerà de fàcil , per gent acostumada a la muntanya, amb aquesta sortida el què hem fet a sigut buscar un terreny sorrenc .

*Descripció de l’Itinerari
Sortida :
Del Pàrquing de Mas Pujals passarem per el pas inferior de la Ctra. GI-552 per anar a buscar el GR-83 ( marques Vermelles i Blanques) , Can Forriol , Creu d'en Cateva , Penya de la Burra , Sant Mateu de Joanet , en aquest punt deixem el GR , Camp d'en Pau , Pla de la Fossa 524 m , Ferrús , La Formiga , Suro Gros de Mollfulleda un visitat la millor opció desfer el camí fins a Can Formiga per seguir per una pista de desboscar , el Collell , l'Oliveda , Mollfulleda , Font de la Bassa Llarga , Revolt Gros , Can Riera de la Pineda , Can Tit-Pere Pastor , Torre de Pujals , fins el punt de sortida i arribada .

*Per més informació clicar sobre l’enllaç de color blau*Descripció : els Wayponits ens indiquen els punt més significatius de la ruta .

*Dades Tècniques :
*Orientació GPS : ( Bona )

*Dificultat Física : ( Fàcil)

*Dificultat Tècnica: ( Fàcil )

*Passos Perillosos: (Cap )

*Distancies amb Alçades : 17’07km

*Horari amb Parades : 4’13h , parat 25’

*Velocitat mitjana en moviment : 4’5km\h

*Desnivell Acumulat Positiu : 605m

*Desnivell Acumulat Negatiu : 605m

*Màxima Alçada : 539m

*Mínima Alçada : 274m


Fotos Caminada

Relleu de la Caminada

Editorial ALPINA, mapa Montseny

Tracks a strava

També podeu veure altres tracks de la zona >>>>>> :

Arbúcies-la Joia del Montseny-Sant Pere de Despla-Torre de Pujals-GR-83


Arbúcies-Castanyer Gros dels Roters-Turó de Grenys-els Colls


Arbúcies-Salt de Dona d'Aigua-Castell de Montseriu
兴趣点

Sortida\Arribada

兴趣点

GR-83

El camí del Nord o del Canigó uneix Mataró amb Prada de Conflent, a la Catalunya Nord, al llarg d'una ruta de 213 quilòmetres pràcticament en línia recta. Es tracta d'un dels senders catalans més carregats de simbolisme, ja que va néixer amb l'ambició d'unir la Mediterrània amb el Canigó enllaçant uns territoris vinculats per una història i una cultura comunes i, alhora, recordar l'exili republicà al final de la Guerra Civil espanyola. Travessa paratges naturals de gran valor com el Montseny, les Guilleries o els volcans de la Garrotxa, en un recorregut exigent amb desnivells importants en les etapes pirinenques.
兴趣点

Can Forriol

兴趣点

el Reposador

兴趣点

Creu d'en Cateva

兴趣点

Penya de la Burra

兴趣点

Joanet

Joanet és una entitat de població d'Arbúcies.El petit nucli de Joanet està situat al nord del terme, prop de Sant Hilari Sacalm. Està documentat des del segle IX (866 i 899)i la seva església parroquial, dedicada a sant Mateu, va ser sufragània de la de Sant Hilari fins al segle xv. Té només un grapat de cases, agrupades en un parell de carrers, i alguns masos dispersos. La major part d'elles conserva elements antics, dels segles XVII, XVIII i XIX Té 60 habitants en època de vacances d'estiu, però durant l'hivern ronda els 20
兴趣点

Camp d'en Pau

兴趣点

Pla de la Fossa

兴趣点

Can Tit-Pere Pastor

兴趣点

Revolt Gros

兴趣点

Ferrús

兴趣点

La Formiga

兴趣点

Suro Gros de Mollfulleda

SURO GROS DE MOLLFULLEDA Es troba a prop de la Formiga. Catàleg dels arbres monumentals, notables i singulars del municipi d’Arbúcies.
兴趣点

Eslllavissada

兴趣点

el Collell

兴趣点

l'Oliveda

兴趣点

Mollfulleda

En l'acta de consagració de l'església parroquial de Sant Quirze i Julita d'Arbúcies del 923 apareix el topònim mansum Malle Furedo. La següent notícia històrica de què disposem és del 1313 en el capbreu dels Castelldosrius. Més endavant el trobem documentat en els Fogatges de la Batllia de n'Orri de 1497 i 1515. Al 1571, en el capbreu del benefici de Santa Maria de Palautordera, ens apareix el mas Mollfulleda que comprenia 100 jornals de bous l'extensió. També, documentada en el Cadastre de 1743 i de 1800 i en el llistat de les cases de pagès elaborat pel rector al 1826.[1] En el padró de 1883 consten habitades les dues masoveries per dues famílies una de 6 i altra de 9 membres. L'any 1940 apareixen igualment dues famílies de 9 i 5 persones cadascuna. Es documenta en el mapa del Montseny de Juli Serra de l'any 1890. En l'amillarament de 1935 Joan Mollfulleda i Ferrer declara els límits del mas: a orient amb honors del mas Magí de Sant Feliu de Buixalleu, Josep de Ribot i Ramon Agustí, a migdia amb terres delmas Blanc i successors d'Antoni Malaret, a ponent amb terres del mas Riera i a nord amb terrenys del mas Serrahima de Joanet, mas Cortina de Sant Miquel de Cladells.
兴趣点

Font de la Bassa Llarga

兴趣点

Sot de Ramilans

兴趣点

Can Riera de la Pineda

Apareix documentat per primera vegada en el capbreu de 1313 dels Castelldosrius. També trobem a Carles Riera del mas en el capbreu de la batllia de n'Orri de 1515. Documentat en el Cadastre de 1743, quan Marianna Riera declara dues cases, i de 1800. Al padró de 1883 hi apareix una família de nou membres i l'any 1940 és habitada per una família de vuit persones. Es troba també documenta en el mapa del Montseny de Juli Serra de l'any 1890. En l'amillarament de 1935 Dolors Sabater Riera declara els límits de la finca del mas Tiera de la Pineda, que són: a orient amb terres del mas Mollfulleda, a migdia amb el mas Pujató, a ponent amb honors dels masos Fugueras i Pujató, a nord amb terrenys dels masos Aulet, Iglésies i Serrahima
兴趣点

Torre de Pujals

2则评论

您可以这条路线