时间  2小时 45分钟

路线点数 816

上传日期 2021年1月27日

记录日期 一月 2021

 • 评分

   
 • 相关资料

   
 • 可循迹程度

   
 • 景色推荐程度

   
-
-
191 m
17 m
0
2.9
5.8
11.69 km

浏览次数: 223次 , 下载次数: 11次

邻近 Cunit, Catalunya (España)

Introducció:
Recorregut per Cunit d'entrenament buscant pujades i baixades per fer un bon desnivell i per camins de muntanya, algun d'ells poc transitat, altres si de mes coneguts, pero que acaben fent un tomb atractiu, bastant exigent i molt trenca-cames. Si voleu fer una ruta tranquil·la, còmode i de passeig, oblideu-vos d'aquest traçat, que sinó em maleireu els ossos!!

Si voleu canya, en ple confinament per Cunit per fer algo potent i diferent, aquest és el vostre track i que us encantarà, segur.

Recorregut fer en una tarda d'hivern pero que es pot de tarda en tot l'any. Per una matinal està prou be però us pot quedar curta.

Malgrat que busquem corriol costeruts i potents, hi ha alguns trams d'urbanització o per pista que son inevitables.

Imprescindible GPS. No el proveu de fer sense que anireu malament. Hi ha un tram pràcticament sense camí però que es pot passar entre rocs i vegetació, entre els carrers Roma i Dublin dels Rosers.

Descripció:
El recorregut surt del centre de Cunit passant per la Serra de Sant Antoni, creuem la C-32 per un pas de fauna pugem seguim marques blaves per sortir a la carrerada de Santa Coloma, a la carena que separa Cunit de Cubelles i que puja al turó de Puig de Tiula. Seguim la carena i a l'arribar a la segona torre elèctrica girem a l'esquerra i anem a la masia de Puig de Tiula. La voregem i per un camí que surt entre la masia i el C/ Aquari baixem a la carretera d'accés a Costa Cunit. La creuem i seguim per dins el bosc per un corriol una mica tapat pero que es passa prou be fins a trobar una trialera que puja a la dreta i ens porta darrera de Costa Cunit, amb vistes sobre trenca-roques io el fondo del Blai. Agafem una camí que ens porta als Rosers de Castellet i pels carrers empalmem amb el Rosers de Cunit. Seguim pel C/ Roma. Al final, baixem pel costat de la urbanització amb un tram sense camí però amb pas. A l'arribar al C/ Dublín el pas queda mes tancat i seguim per la urbanització. Continuarem pel C/ París i seguim cap al mas Santó per on sortim a la carretera de Costa Cunit. La creuem i pugem per una trialera pedregosa per pujar al turó de l'Avenc. Deixem el corriol que va a l'Avenc i baixem pel corriol costerut que porta al fondo de l'Avenc per on sortim a la carretera de Sant Antoni. Passarem per sota la C-32 pero no pel túnel de la carretera sinó pel de la riera, el que te un rocòdrom a l'altre extrem. En el revolt de la carretera que pujaria al coll de Sant Antoni ens desviem per seguir la ruta groga pel corriol que porta a la zona esportiva. Per tancar el recorregut per muntanya, agafem la ruta blava que surt de davant del camp de futbol i que ens porta al corriol de la Serra de San Antoni per on desfem el camí fins el punt de sortida.

Aquest recorregut sortint de Cunit permet fer als ciutadans de Cunit una ruta cap a Costa Cunit i els Rosers entrant al terme de Castellet i la Gornal, complint les restriccions que permeten fer esport en municipis confrontants.

Tipus de recorregut: Circular. Nosaltres hem sortit del C/ Margalló, davant dels Horts municipals de l'Era de Can Marqués però es pot sortir d'on us vagi be i anar a empalmar el traçat.

Sentit: Nosaltres l'hem fet en sentit anti-horari, que es l'aconsellable. No se m'acudiria fer-lo al revés, però es pot fer si sou agosarats, teniu nivell i traça per fer rampes fortes i pedregoses. En sentit invers el tram més perillós seria la baixada del Turó de l'Avenc, que deu ni do.

Terreny trencat. Típic recorregut trenca-cames, que es el que buscàvem. Recorregut d'entrenament per fer altres coses quan puguem sortir del terme. Variat i canyero. Acabarem fem 380 m. quasi be, sense sortir del terme que no passa dels 190 m. d'altura màxima.

Època: Evitar de fer-ho els matins dels mesos d'estiu. Ideal per fer-lo d'octubre a abril i les tardes fins i tot d'estiu.

Senyalització: Trobarem marques de tots colors ja que passarem per 3 de les 4 rutes del Cunit al teu aire, amb trams de marques blaves, verdes i grogues. També passarem per un tram de PR i de GR,. Trobarem senyalització vertical en els principals encreuaments i indicadors del Cunit al teu Aire. Hi ha algunes fites en trams concrets.

Dificultat: Moderada. pel tipus de terreny pendents fortes i pedregoses amb rocallissos. No obstant això no hi ha grimpades ni passos exposats. Hi ha un tram sense camí entre roques i matolls.

NOTA. A mi em surten 11,8 Km. i 380 m. de desnivell enlloc del que surt a Wikiloc.

ALTRE INFORMACIÓ:
Aquest recorregut s'ha realitzat sobre el terreny i amb base a dos dispositius GPS, GARMIN G66 i OREGON700 i han sofert un procés de depuració correcció per oferir un suficient grau de fiabilitat.

Cal tenir en compte que els dispositius GPS o telèfons poden perdre el senyal en zones d'orografia complicada i desviar-se del recorregut seguit sobre el terreny.

Es considera que el recorregut aquí detallat és per seguir-lo amb GPS, que és molt necessari, per no dir imprescindible per evitar pèrdues o embarrancades.

La descripció és una orientació per on va el recorregut proposat i un petit resum dels principals llocs de pas, per saber que ens trobarem i decidir si realitzem aquesta activitat. En cap cas és una guia de la ruta.

Cal tenir en compte que sempre la dificultat sempre és subjectiva i està en base al nivell de cadascú. Partim de la base que està adreçat a muntanyencs, excursionistes i senderistes iniciats i coneixedors de la muntanya i amb condició física adequada per l'activitat a realitzar.

L'autor no es fa responsable del seguiment del recorregut, dels incidents que puguin succeir, dels canvis que hagi pogut sofrir el recorregut del dia de la seva realització, ni de les condicions meteorològiques en que es realitza.

Aquesta és una informació que es posa a disposició dels apassionats de la muntanya, de manera altruista, amb la finalitat de divulgar les activitats de muntanya, la natura i el territori que ens envolta, amb respecte i conservació de l'entorn.
兴趣点

Sortida

兴趣点

Fi

高峰

Serra de St Antoni

St_Antoni
隧道

C-32

Pas fauna
兴趣点

Puig de Tiula

Puig_de_Tiula
路口

desv, fondo puigdetiula

torre alta tensió
兴趣点

Masia Puigdetiula

Masia_Puigdetiula
兴趣点

Costa Cunit

Costa_Cunit
兴趣点

Linia AT

Esquerra
兴趣点

Torre

Torre
兴趣点

Cim

Cim
兴趣点

Sostre ruta

Sostre_ruta
兴趣点

Rosales

兴趣点

Cal Santó

Cal_Santó , masia
高峰

Turó de l'Avenc

Turó_de_l'Avenc
兴趣点

Fondo de l'Avenc

Fondo_de_l'Avenc
兴趣点

C32

C32
兴趣点

Dreta

高峰

Turó

Turó de la pedrera
兴趣点

Cunit

兴趣点

zona esportiva

ZEM Cunit
兴趣点

desviacio esq

desviacio_esq
兴趣点

Dreta

2则评论

 • 的照片 mjrdh70

  mjrdh70 2021-1-27

  Trencacames total y muy buenas vistas ,

 • 的照片 totnatura

  totnatura 2021-1-28

  Gràcies Mjrdh pel teu comentari. Si està prou be per fer un entrenament per pujades i camins dolents, pero atractius.

  Salut i muntanya!

您可以这条路线