torch
92 8 0
 • 的照片 2016-12-22 La Restinga - El Pinar
 • 的照片 2016-12-22 La Restinga - El Pinar

时间  6小时 5分钟

航迹点数 691

上传日期 2017年1月3日

记录日期 十二月 2016

 • Rating

   
 • 相关资料

   
 • 可循迹程度

   
 • 景色推荐程度

   
-
-
917 m
-23 m
0
4.6
9.3
18.55 km

浏览次数: 341次 , 下载次数: 17次

邻近 La Restinga, Canarias (España)

Vanuit ons appartement met de naam van het vissersdorpje (Appartamentos Restinga) gaan we op pad richting zee (Rother 18). Daar gaan we naar het westen. De weg komt na enkele honderden meters uit bij de breekbare lavavelden. Zwart gesteente met allerlei vormen. Het pad loopt hier ergens tussendoor. Mooi. We lopen door totdat de kustlijn naar rechts buigt en we uitzicht krijgen op prachtige rode rotsen. Langs de kust lopen we omhoog naar de weg. Hier nemen we een doorsteek dwars door de lavavelden om niet kilometers lang de (saaie) weg te hoeven volgen. Naast een rode bult/berg klauteren we de weg weer op. Deze volgen we tot het strand van Tacoron. Even afdalen tot de parkeerplaats en even zoeken naar het paadje naar de geocache Cueva del Diablo (deze begint bovenaan de trap achter de pizza tent). Op de plek aangekomen zien we een natuurlijke stenen boog (waar ook de cache ligt). Hier genieten we even van het uitzicht. Daarna terug naar de weg waar de afslag naar El Pinar al staat aangegeven (Rother 19). We lopen tussen de groene lavavelden langzaam en gemoedelijk omhoog. De wind neemt toe terwijl we omhoog lopen. Het pad gaat over in een grintweg en dit blijft zo tot vlak voor El Pinar. Over het algemeen gaat het hier gemoedelijk omhoog op een klein venijnig stukje na, een recht stuk grintweg dat steeds steiler omhoog gaat. Tegen drieën komen we aan bij ons appartement. We moeten even wachten voordat we binnen kunnen dus doden we de tijd met een geocache op het uitzichtpunt waarmee het aantal hoogtemeters vandaag op 1500 komt.

1 comment

 • 的照片 bsanchog

  bsanchog 2019-6-8

  我已使用过这条航迹  验证  View more

  Muy bien señalizado y buenas indicaciones

You can or this trail