-
-
310 m
-2 m
0
2.1
4.2
8.46 km

浏览次数: 867次 , 下载次数: 56次

邻近 sa Calobra, Islas Baleares (España)

Bé idó iniciem el recorregut d'avui des de l'Ermita de Sant LLorenç situada en el Coll del mateix nom. Un lloc estratègic destacat en l'esdevenir històric del litoral d'Escorca. L'Ermita de linees senzilles però de gran encant, del segle XIII presideix el Coll, ja citada documentalment a l'any1274. Curisonsamente la capella oferia els oficis religiosos als habitants de Tuent, que ocupabam el costat de l'Evangeli, i els de sa Calobra, acomodats en el costat de l'Epístola, és a dir tots organitzats i cadascú en el seu lloc, cal dir que cada dia 10 d'agost se celebra missa a la capella.

Just darrere de l'Ermita neix el camí dels Torrers que ascendeix a la Mola de Tuent de 472 m. on es situa la Torre de sa Mola de Tuent , però aquesta és una altra excursió ja feta. Avui no veurem la Torre de sa Mola de Tuent fins a l'horabixa i serà des d'abaix a la zona del Pla de sa Falconera.
兴趣点

01Inici

01 Inicio/fin Ermita de Sant L
兴趣点

02Pas d'en Maiol

02 Pas d'en Maiol
兴趣点

04Pared

04 Hito sobre la pared
兴趣点

05Ses Ferles

05 SesFerles
兴趣点

06Pas des Coco

06 Pas des Coco
兴趣点

07 Cami de sa Coma

兴趣点

08 Fin-Carretera

08 Fin en la Careretera de cala Tuent

2则评论

  • 的照片 Socay

    Socay 2015-5-22

    Bona volta atlotetes, cuant i vaig anar en ses dades que en facilita en Pedro Galmes, se mos va passar pel cap pujar desde se cala de ses Ferles fora camí per l'esquerra de s'estreta comallá, y a tan sols 3 m. de arribar a dal de tot, mos carem aer de mollar en rapel, fins abaix y pujar per om pertocaba y que ja i aviam baixat, i es que som un caps buits!!!-

  • 的照片 Doblevuit

    Doblevuit 2015-6-12

    Hi aurem de tornar per veure totes ses posibilitats de sacala. Salut Socay !!

您可以这条路线